VIDEO Paraguay vutimees läks pärast tabamust hoogu: kõigepealt kiskus seljast särgi, siis rebis alla püksid

Elu24
Copy
Paraguay jalgpallur Raul Bobadilla on esindanud ka Saksamaa klubi Augsburgi.
Paraguay jalgpallur Raul Bobadilla on esindanud ka Saksamaa klubi Augsburgi. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix

Argentinas sündinud ja Paraguay jalgpallikoondist esindav ründaja Raul Bobadilla läks jõuluõhtul värava tähistamisega pisut liiale.  Isegi nii liiale, et nüüd võib oodata meest karistus.

Paraguay liiga mängus tabas 33-aastane Bobadilla Guarani klubi eest 3:1 võiduvärava.

Telekaamera suunas jooksnud ründaja tõmbas kõigepealt särgi seljast ja seejärel lükkas ka püksid alla. Käib vaidlus selle üle, kas kaamerasilm tabas nabast allpool napilt midagi, mida nimetatakse suguelundiks.

Paraguay jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon võttis asja luubi alla.

«Alustame uurimist, ühtki selgitust pole veel antud, isegi kohtumise kohtunikud mitte. Oleme materjali kogunud nii netist, ajalehtedest, kui kuulanud helisalvestisi. Raul Bobadilla peab kolme päeva jooksul meile oma käitumist selgitama,» teatas Paraguai vutiliidu esindaja Raul Prono Paraguay TV-le.

Juhtumi teeb keeruliseks see, et Bobadilla peab juba täna, ehk 30. detsembril, Paraguay liiga finaalmatšis väljakule jooksma.

«Usun, et kolmapäeval võib ta mängida, võimatu on kedagi karistada enne, kui pole juhtumit korralikult uuritud,» rääkis Prono. «Kui vaja, järgnevad sanktsioonid hiljem.»

Bobadilla on karjääri jooksul mänginud Saksamaa Bundesligas Mönchengladbachi Borussia eest aastatel 2009–2012. Ta on mänginud ka Augsburgis ning Šveitsi kõrgemas liigas esindades sealseid tippklubisid Young Boysi ja FC Baselit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles