SÜDANTLÕHESTAV Koroonaga haiglasse sattunud mees saatis enne surma abikaasale kirja: meil oli me aeg ja see oli imeline

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: mees haiglavoodis.
Pilt on illustreeriv: mees haiglavoodis. Foto: Shutterstock

Texasest pärit Billy Loredo (45) oli kaotamas võitlust koroonaviirusega, mistõttu otsustas ta oma abikaasale haiglast kirja saata. See jäigi mehe viimaseks teoks. 

Billy saatis oma abikaasale, Sonya Kypurosele viimase kirja veel enne, kui ta hingamisaparaadi alla pandi.

Veebileht Bored Panda kirjutab, et nii Sonya kui ka Billy vend Pedro teadsid sel hetkel, et see on mehe viimane kiri. Paraku nii läkski ja Billy suri vaid mõned hetked hiljem.

Billy ja Sonya olid abielus üle kahekümne aasta. 

«Ma tahan, et sa teaksid, et ma võitlen iga päev oma elu eest,» kirjutas Billy oma naisele. «Ma teen seda kõike, et saaksin taas sind näha. Sa oled kõige tähtsam inimene mu elus ja ma igatsen sind iga päev.»

«Ma tean, et ma pole alati täiuslik mees olnud, aga ma tahan olla ja ma annan edast parima. Sa oled minu jaoks alati täiuslik olnud, ka siis, kui ma olen vihaseks saanud ja väitnud, et sa seda pole. 99% ajast on sul alati õigus olnud ja ma armastan seda.»

«Kui ma sellest elusana välja tulen, siis luban olla parem mees ja abikaasa, seda nii jumala silmis kui igapäevaelus. Sa oled alati parimat väärinud ja kui ma saan teise võimaluse, siis ma nii ka teen.»

«Kui ma ei tule sellest välja, siis tea, et olen elanud õnneliku ja imelise elu koos sinuga ja ma ei vahetaks seda mitte millegi vastu. Samuti soovin ma, et sa oleksid õnnelik ja elaksid oma elu edasi ilma minuta ja ilma kahetsusteta. Meil oli me aeg ja see oli imeline.»

Ma armastan ja igatsen sind väga. Ma jätkan võitlemist.»

«Armastusega, Billy.»

Sonya Kypuros rääkis väljaandele Bored Panda lähemalt, milline mees tema abikaasa oli. «Billy oli nagu magnet. Sa tahtsid koheselt tema lähedal olla,» selgitas Sonya.

«Ta oli tõesti nii maagiline! Ta pani nii mind kui ka teisi tundma, et me oleme hoitud ja armastatud. Kui ta sinuga rääkis, tundsid end tähtsana ja ta oli alati tähelepanelik, kui temaga oma muresid jagasid. Ta pani inimesi naeratama ja tal oli parim huumorimeel.»

The Epochtimes. Your message continues on Billy! Who knows how many lives you can save from heaven. Hopefully people...

Posted by Sonya Kypuros on Teisipäev, 29. detsember 2020
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles