Epp Kärsin: vanemad kutsuti kooli ja öeldi, et olete tütre halvasti kasvatanud

Elu24
Copy
Epp Kärsin.
Epp Kärsin. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Seksikoolitaja Epp Kärsin avaldas, et juba kooliajal ei tahtnud ta reegleid järgida ja oleks seetõttu lausa koolist välja visatud.

Vikerraadio saates «Käbi ei kuku...» jagasid mälestusi naudingukoolitaja Epp Kärsin ja tema ema Merike. Viimane mainis, et ehkki ta ei tea, kas Epp oli koolis popp tüdruk, oli õpetajatel küll temaga palju tegemist.

Täna ühiskondlikke tabusid murdev Epp tunnistas saates, et talle ei meeldinud õpetaja käsk läbi lugeda kümme ajaloolist raamatut ja kirjutada neist välja tähtsaimad tsitaadid. «See tundus mulle nii mõttetu tegevus.»

Epp ütles oma arvamuse muidugi kõva häälega välja, misttõttu kutsuti nii tema kui ka vanemad direktori juurde. «Öeldi, et olete oma tütre halvasti kasvatanud.» Lõpuks taheti Eppu koolist välja visata, kuid ta võttis hoopis ise paberid välja. 

Asjaolu, et Epp pidas tsitaatide pähetuupimist mõttetuks, oli vaid kulminatsioon. Olukorrale eelnes koolikius just õpetajate poolt. «Tundsin, et mul on lihtsam sellest koolist ära minna» selgas Epp otsust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles