Petuskeemis osalenud näitleja Lori Loughlin sai vangist välja ja kattis oma nägu kilekotiga

Elu24
Copy
Lori Loughlin koos abikaasa Mossimo Giannulliga kohtuistungilt lahkumas.
Lori Loughlin koos abikaasa Mossimo Giannulliga kohtuistungilt lahkumas. Foto: AP/Scanpix

Populaarse teleseriaali «Lastega kodus» näitlejanna Lori Loughlin (56) pidi küll ülikoolipettuse tõttu kaks kuud vangis veetma, kuid on nüüd taas vabaduses. 

Naine kattis vanglast lahkudes enda nägu fotograafide eest valge prügikotiga, kus ilmselt olid sees tema isiklikud asjad, vahendab Daily Mail. Vanglast lahkus Lori aga stiilselt - tagasi koju lendas ta TMZ andmetel eralennukiga.

Kahekuune vangistus oli vaid osa naise karistusest. Lori peab tegema 250 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ja on järgmised kaks aastat vabaduses vaid tingimisi.

Loughlin sattus ülikooliskandaali aasta tagasi, kui tuli välja, et näitlejanna ja tema abikaasa Mossimo Giannulli maksid California ülikoolile altkäemaksu, et nende tütred kooli vastu võetaks.

Samuti skeemitasid nad oma tütred näiliselt ülikooli sõudmistiimi, mille jaoks isegi pilte lavastasid. Eesmärk oli luua tütardele sportlaste profiil, mis lihtsustab ülikooli vastuvõttu. 

Avalikkuse suure tähelepanu all olnud kohtuprotsessis mõisteti Loghlin ja tema abikaasa mõlemad pettuses süüdi. Kui Loughlin pidi vabadusest kaotama kaks kuud, siis tema abikaasa peab vangis veetma viis kuud. 

Detsembri alguses rääkis esmakordselt ülikoolipettuse skandaalist Lori tütar Olivia Jade. «See on olnud raske. Kõigil, vaatamata olukorrale, on raske, kui vanemad vangi lähevad» kirjeldas Jade skandaali ja lisas, et oluline on sellest olukorrast edasi liikuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles