Näitlejanna Emma Roberts sai esimest korda emaks

Elu24
Copy
Näitlejanna Emma Roberts.
Näitlejanna Emma Roberts. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Näitlejanna ja telesarja «Ameerika õudukas» staar Emma Roberts (29) sai esimest korda emaks. 

USA kõmumeedia väljaanne TMZ vahendab, et tuntud näitlejanna Julia Robertsi vennatütar Emma Roberts ja tema näitlejast kallim Garrett Hedlund (36) said lapsevanemateks. Nende poeg sündis TMZ allikate sõnul 27. detsembril ja sai nimeks Rhodes. Tegu on mõlema esimese lapsega. 

Robertsi ja Hedlundi nähti esimest korda avalikult 2019. aasta märtsis, vahetult pärast seda, kui näitlejanna endine suhe purunes, vahendab usmagazine.com. Nimelt oli Roberts 2012. aastast alates vahelduva eduga koos telesarja «Ameerika õudukas» kaasnäitleja Evan Petersiga (33).

2013. aastal Roberts arreteeriti, kuna paar oli läinud tülli ning Peters sai kakluses verise nina. Väidetavalt oli Roberts kallimat ka hammustanud. Peters süüdistust ei esitanud, Roberts sai mõne tunni pärast vabadusse ning paar proovis sellest üle saada. 2013. aastal paar kihlus.

Roberts ja Peters olid koos kuni 2019. aastani, kuid tegid oma suhtes pikemaid pause nii 2015. kui ka 2016. aastal.

Nende keerulise suhte lõppedes avaldas allikas meediaväljaandele Us, et Roberts ja Peters jäid sõpradeks. «Evan kolis välja. See ei olnud halb lahkuminek,» kirjeldas allikas.

Hedlund oli enne Robertsit suhtes näitlejanna Kirsten Dunstiga (38).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles