Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Politsei eest kihutanud roolijoodik sõitis BMW pooleks (6)

Copy
Juht pääses imekombel eluga.
Juht pääses imekombel eluga. Foto: Facebook/Veidas Veidalynėje

Leedus keset Kaunast toimunud õnnetus lõikas auto sõna otseses mõttes pikuti pooleks. Imekombel jäi purjutanud juht ellu, vahendab kohalik meedia.

Leedu suuruselt teises linnas Kaunases sai politsei laupäeval jälile kahtlaselt käitunud juhile. BMW E60 ei allunud aga politseibussi peatumismärguandele ning hakkas eest ära sõitma.

«Juht ei peatunud märguande peale ning andis pärast politseinikest möödumist gaasi ja üritas põgeneda,» teatasid korrakaitsjad. Raudondvario tänavalt järgnes väidetavalt kuni 150 km/h sõitnud põgenejale ka teine patrullauto. «BMW, mis oli mõneks ajaks silmist kadunud, leiti tänavaposti sõitnuna teeservast.»

 
Posted by Arturas Kalinauskas on Saturday, December 26, 2020

Laternapost lõikas auto pikuti pooleks, mootor vedeles aga omaette eemal. 36-aastane juht, kes oli politsei kinnitusel alkoholilõhnadega, lebas rusu kõrval ja toimetati peavigastusega haiglasse. Mees oli ka eelmisel suvel roolis purjutamisega vahele jäänud.

 
Posted by Arturas Kalinauskas on Saturday, December 26, 2020

Politsei on aga sattunud oma avalduse tõttu kriitika alla, kuna õnnetus jäi turvakaamera pildile. Sellest lähtub aga, et politseibussid olid kihutajal tihedalt kannul, mitte ei kaotanud teda silmist. Mõnede väitel üritab politsei end pooltõdedega õnnetusest distantseerida.

Tagasi üles