Eesti emmeblogija, kes enam lapsi ei tahtnud ja isegi rinnaopi tegi, on taas rase?

Elu24
Copy
Rase emme ootab kaksikuid. Pilt on illustreeriv.
Rase emme ootab kaksikuid. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Suunamudija ja videoblogija Alleebra ehk Arabella vandus veel pool aastat tagasi, et rohkem lapsi ei saa. Nüüd on aga fännid märganud, et naise riiete all paisub beebikõht. Uurisime, mis värk on.

23-aastane Arabella rääkis juuni keskel YouTube'i postitatud videos, et otsustas minna noa alla, kuna kahe lapse imetamine oli rinnad ära rikkunud. «Lõpetasin imetamise ja päevapealt tühjad sokid,» kirjeldas noor vlogija oma rindu.

Ta kinnitas videos, et seda ohtu pole, et kolmas laps ilulõikuse tulemuse ära rikub: «Palun ärge hakake kommentaaridesse kirjutama, et mis saab, kui sul kolmas laps tuleb. Ma ei taha rohkem lapsi, Indrek ei taha rohkem lapsi.»

Kuigi Arabella oli suvises videos päris konkreetne, on tema instafännidele, keda on üle 10 000, jäänud silma, et naist on tabanud ootamatu meelemuutus ning ta on taas lapseootel.

Kahjuks pidime uudisest eemaldama selle osa, kus suunamudija rääkis kaksikute saamisest – pärast uudise ilmumist keelas Arabella oma avaliku Instagrami sisu kasutamise, mistõttu pole meil võimalik postituse sisu vahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles