JÕULUTERVITUS ⟩ Elizabeth Hurley töötles oma bikiinipilti ja lõpptulemus võib tekitada külmavärinaid

Elu24
Copy
Elizabeth Hurley.
Elizabeth Hurley. Foto: Loud & Clear/Stella Pictures/Scanpix

Briti näitlejanna Elizabeth Hurley on lõppeval aastal säranud bikiinipiltidega. Hurley ei tahtnud ka pühade ajal oma fänne alt vedada ja otsustas oma vanale bikiinipildile lisada veidi lund.

Näitlejanna Elizabeth Hurley on lõppeval aastal eriti hoogsalt kostitanud fänne bikiinipiltidega. 55-aastane Hurley otsustas ka jõulutervituse bikiinipildiga edastada, kuid seda väikese abiga.

Nimelt pöördus Hurley fototöötluse poole ja lisas oma vanale bikiinipildile ohtralt uusi detaile. Näiteks kopeeris ta selle peale kolm jääkaru, ohtralt lund ja lumiseid künkaid, ning pani endale pähe päkapikumütsi.

Lõpptulemus võib tekitada aga külmavärinaid, sest bikiinipilt lumes ei tundu küll väga ahvatlev. Samas võib olla hirmus ka tõsiasi, et Hurley seisab väga lähedal ka jääkarule.

Kuid Hurley fännide jäetud kommentaaridest selgub, et näitlejanna suutis kõiki siiski oma fototöötluse ja jõulutervitusega võluda. «Kõige õnnelikumad jääkarud üldse,» teatas üks Hurley fänn.

Hurley originaalfoto pärineb aga augustist. See on täielik vastand sellele, mille näitlejanna jõulutervitusena oma Instagrami postitas. Küll on aga näha, et enda bikiinikeha näitlejanna fototöötlusega ei muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles