PIINLIK OLUKORD ⟩ Austraalia rannarestorani einestama läinud neiu jäeti riietuse pärast tühja kõhuga

Elu24
Copy

When life gives you lemons. Squeeze them in the peoples eyes?

Posted by Martina Corradi on Thursday, 25 January 2018

Austraalias elav itaallannast neiu sattus hiljuti piinlikusse olukorda. Nimelt läks Martina kallimaga rannarestorani sööma, kuid vahetult pärast sinna jõudmist paluti tal sealt juba lahkuda. Töötaja sõnul ei olnud itaallanna riietus restorani jaoks sobilik, kuid Martina arvates see päris nii ei olnud.

Bondi rannas asuvasse restorani sisenenud Martina Corradi jõudis oma kallimaga just maha istuda, kui neil paluti sealt lahkuda. Teenindaja sõnul oli Martina riietus sobimatu, vahendab Daily Mail. 

Piinlikkust tundev Martina otsustas pärast restoranist lahkumist Facebookis inimestelt küsida, kas tema riietus ikka oli sobimatu või mitte.

«Tahan lihtsalt välist arvamust,» põhjendas Martina ja täpsustas, et ta tunneb küll piinlikkust, kuid samas oli olukord väga alandav.

«Täna külastasime kallimaga North Bondi Fish restorani, registreerisime end ära ja istusime terrassile päikese kätte. Kohe, kui ma maha istusin, tuli teenindaja ja ütles, et ma ei ole korralikult riides ja see ei ole sellises kohas sobilik.» Sulgudes kirjeldas tühja kõhuga jäetud Martina restorani kui kiirtoidukohta, mis asub rannas.

Lõpuks helistas teenindaja restorani juhatajale ja palus tal Martinale edasi öelda, et sellist riietust ei tohiks restorani minnes selga panna. «Kõigi ees!» kirjeldas itaallanna, kelle jaoks oli piinlik tõsiasi, et teised einestajad seda kõike pealt kuulsid. 

Martinal olid seljas pikad valged püksid ja rinnahoidja (riietus on näha alumisel pildil). Tal oli kaasas ka jakk, mille kandmiseks oli tol hetkel arvatavasti liiga palav. Riietus oli naisel selline, kuna paaril oli õhtusöögiplaan peenes restoranis. 

Itaallanna arvates ei olnud tema riietus nii sobimatu, et ta selle pärast restoranist välja visati. Facebookis paljud nõustusid temaga ja leidsid, et sellisel riietusel poleks antud rannarestoranis midagi viga. Ühe Twitteri kasutaja arvates ei olnud aga põhjus riietuses. Austraalias elav meesterahvas kutsus oma kodumaad rassistlikuks ja pakkus, et neiu visati restoranist välja hoopis tema aktsendi tõttu.

Lisaks toetajatele mainis ka üks kasutaja, et teatud restoranid peavad aluspesuna mõeldud riideesemeid aga tõepoolest sobimatuks.

Pärast seda, kui Martina lugu jõudis meediasse, on North Bond Fishi restoran naiselt aga vabandust palunud. Restorani tegevjuhi Gemma Swansoni sõnul nende restoranis nii karme piiranguid pigem ei ole ja külastajate riietus võib olla vaba. Martina ja ta kallim said piinliku olukorra eest mõlemad tasuta eine.

Swansoni sõnul tehakse kõikidele töötajatele koolitus, et nad oleks kursis, milline riietus on nende restoranis sobilik ja milline mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles