AKEEM ON TAGASI Vaata Eddie Murphy 32 aasta taguse pühadefilmi «Prints Zamundast» järje värsket treilerit

Spekter
Copy
Eddie Murphy filmis «Prints Zamundast 2» (2021)
Eddie Murphy filmis «Prints Zamundast 2» (2021) Foto: Filmikaader

32 aasta eest ilmunud ja suuresti pühadefilmiks kujunenud komöödia «Prints Zamundast» (Coming To America, 1988) saab lõpuks järje ning ilmunud on filmi kauaoodatud ametlik treiler. Linalugu toob taas ekraanile Eddie Murphy ja Arsenio Halli, kes mängivad järjes taas mitmeid rolle, kellest enamik juba vanast filmist tuttavad.

Et järge oodata on, teame juba paar aastat, kuid nüüd on viimaks ometi kindel, kus ja millal legendaarse loo jätku näeb: vaatamiseks peab omama Amazon Prime kontot ning film ilmub 5. märtsil.

Paramount Picturesi 1988. aasta filmis kehastas Murphy New Yorgi Queensi linnaosas koos oma teenija Semmiga lihtinimese elu mekkivat Aafrika Zamunda kuningriigi printsi Akeemi, kes otsis seal endale väärilist pruuti, kelle ainus huvi ei oleks tema võim ja rikkused. Järjes otsib Akeem Ameerikas oma kadunud poega, kellest peaks saama Zamunda troonipärija. 

Vaata treilerit:



«Prints Zamundast 2» ehk «Coming 2 America» lavastajaks on režissöör Craig Brewer (tunnustatud «Dolemite Is My Name», kus mängib samuti Murphy) ning armastatud rollides astuvad lisaks 64-aastasele Hallile ja 59-aastasele Eddie Murphyle (kes on ühtlasi filmi produtsent) üles astuma mitmed teisedki esimese filmi näitlejad. Kusjuures, Zamunda kuningat Jaffe Jofferit mänginud 88-aastane vanameister James Earl Jones on samuti uuesti ekraanil.

Meenuta 1988. aasta filmi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles