California «kuum vanaema» ei suuda isegi lumehangede keskel riideid seljas hoida

Elu24
Copy
Alice Vasquez
Alice Vasquez Foto: instagram.com/sweetalice101

Californiast pärit Alice Vasquez (41) postitas sotsiaalmeediasse vallatu pildi, mida vaadates on lausa raske uskuda, et naine on juba ka vanaema! 

Alice on tituleeritud ka «maailma kõige seksikamaks vanaemaks». Naine oli kõigest 16-aastane, kui ta esimest korda emaks sai ning nüüd, 41-aastaselt on ta juba ka vanaema.

2019. aastal rääkis ta väljaandele Daily Star, et praegu on parim aeg tema elus. Kuna Alice sai väga noorelt emaks, polnud tal nooruses väga palju aega muuks. «Ma arvan, et mul polnud tollal isegi aega, et mõelda enda elule. Ma olin lihtsalt ellujäämisrežiimil.»

Ka Alice pöördus koroonakriisi ajal OnlyFansi usku ning teenib seal nüüd korralikke summasid. Ta on mitmel korral proovinud oma pildimajandust ka Instagramis promoda, ent üsna tihti jäävad need tsensoritele hambu.

Naine on veendunud, et selle taga on tegelikult kadedad inimesed. «Inimestele meeldib vihata tüdrukuid, kes end sel moel promoda üritavad. Ma olen heiteritega harjunud,» selgitas Alice. Loe Alice'i kohta rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles