ŠOKK ⟩ USAs enneaegselt sünnitanud ema sai hirmuäratava haiglaarve

Elu24
Copy
Enneaegselt sündinud beebi. Illustreeriv.
Enneaegselt sündinud beebi. Illustreeriv. Foto: SWNS/ScanPix

Briti ema sai lisaks kolm kuud enne õiget aega sündinud pisipojale veel ühe ehmatuse. Sünnitamise eest võeti USAs viiekohaline summa, kirjutab LadBible.

Suurbritanniast Birminghamist pärit Amy Collins sai USAs reisil olles tõelise ootamatuse osaliseks. Lapseootel ema pidi läbima keisrilõike siis, kui rasedus oli vaid 5,5 kuud kestnud.

Riskantne üritus kodust kaugel läks õnnelikult ja detsembri alguses Texases ilmale tulnud William taastub praegu haiglas. Tema ema, kelle reis koju oli plaanitud vaid paari päeva pärast, on nüüd aga USAa kinni ning tohututes võlgades.

30-aastasel emal ei olnud USA tervisekindlustust, niisiis sai ta omal nahal täie karmusega tunda kohaliku tervishoiu hinda. Ainuüksi poja ilmale toomise eest sai ta enam kui 80 000 euro suuruse arve. Williami haiglasoleku aja eest tiksub summale aga iga päev ka lisa.

Amyl on ka vanem tütar.
Amyl on ka vanem tütar. Foto: Sotsiaalmeedia

See on õudusunenägu

Vanaema seletas briti meediale, et on tütre ja lapselapse pärast täiesti väljakannatamault mures. «William on haiglas kuid ja arve võib joosta mitmesaja tuhande naelani,» kurtis vanaema Sarah.

«Amy on juba järelmaksu plaani teinud, aga ma ei tea, kuidas ta seda lubada saab,» muretses Sarah. «See on lihtsalt õudusunenägu.» 48-aastase vanaema sõnul ei suuda ta nutmist jätta, kuid kavatseb vanema lapselapse järgmisel aastal enda juurde tuua.

Ameeriklase Gregiga suhtes olev Amy kavatses koos 7-aastase tütrega USAsse kolida, kuid ei olnud veel kodakondsuse taotlemiseni jõudnud. Nüüd koguvad nad aga haiglaarvete katmiseks annetusi neilt, kel on võimalik toetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles