KUUM TALVEPUHKUS Neid Briti tõsielustaaride bikiinipilte on praegu ehk natuke raske vaadata

Elu24
Copy

Samal ajal, kui paljud meist on istunud kodus ja reisimisest ainult unistanud, on paljud Briti tõsielustaarid olukorrast hoolimata saanud talvepuhkust nautida. Nõnda on antud bikiinipilte maailmaränduritel ja reisihuvilistel ehk natuke raske vaadata.

Kõmumeedia väljaanne Daily Star vahendab, et vähemalt üheksa Briti tõsielustaari külastasid detsembris Dubaid, ühte peamist kuurorti Araabia Ühendemiraatides. Tõsielustaaridel õnnestus talvepuhkust nautida vahetult enne või samal ajal kui Suurbritannia kehtestab järjest karmimaid piiranguid.

Täpsemalt öeldes on mitmed tõsielustaarid käinud Dubais rannamõnusid nautimas ja seda ajal, mil praktiliselt kogu Euroopa proovib karmide piirangutega koroonaviiruse levikut pidurdada.

Üldjuhul bikiinipildid väga kurvaks ei tee, kuid kindlasti teevad need postitused paljud ikka veidi kadedaks. 

MOLLY-MAE HAGUE

Noor Briti tõsielustaar broneeris endale ja kallimale Dubai reisi detsembri alguses. Paljud hakkasid noori reisimise pärast kritiseerima, kuid Molly-Mae ütles enda kaitseks, et koroonaviiruse piirangud tema linnas ei olnud lahkumise hetkel kõige karmimad.

«Me ei rikkunud ühtegi reeglit, kui me siia tulime,» sõnas Molly-Mae.

Pärast Dubaid põrutas paar Maldiividele, kus nad olid umbes kuus päeva. Tänase seisuga sõidavad Molly-Mae ja ta kallim tagasi Suurbritanniasse ning plaanivad kõiki reegleid järgida. 

AMBER GILL JA KAZ CROSSLEY

Briti tõsielusaates «Armastuse saar» tuntuks saanud Amber Gill lendas  Dubaisse laupäeval. Amberi jaoks on see esimene kord Dubais, kuid fotosid oma talvepuhkusest neiu enda Instagramis veel jaganud ei ole.

Samas on neiu sõbranna, tõsielustaar Kaz Crossley olnud Dubais juba vähemalt nädala. Naine on praeguseks talvepuhkusest Instagrami postitanud hulgaliselt pilte.

FERNE MCCANN

«TOWIE» staar Ferne McCan veetis koos tütrega Dubais aega detsembri alguses. Kaua tõsielustaar koos tütrega rannamõnusid nautis pole päris selge, kuid tundub, et nüüdseks on nad Suurbritannias tagasi.

JESS JA EVA GALE

Tõsielusaates «Armastuse saar» tuntuks saanud Jess ja Eva Gale nautisid Dubais kolme päikselist nädalat. Kaksikud on praeguseks kodus tagasi. 

AMBER DAVIES

Erinevalt teistest «Armastuse saar» staaridest jõudis Amber koos kallimaga Dubaisse juba novembris. 

AMBER TURNER

Tõsielustaar lendas Dubaisse möödunud nädalavahetusel. Nädalane puhkus oli täis vahvaid seiklusi ning Amber jõudis koos kallimaga viimasel hetkel Suurbritanniasse tagasi. Vahetult pärast maandumist kehtestati Londonis kõige karmimad koroonapiirangud.

MAURA HIGGINS

Maura Higgins on samuti «Armastuse saare» staar, kes külastas Dubaid detsembris. Sinna lendas Maura koos oma kallimaga, kes on tuntud samuti «Armastuse saarest». Paar on nüüd juba tagasi Suurbritannias, kuid nende päikseline puhkus jääb neiu Instagrami-kontole fännidele imetlemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles