Austraalia politsei otsib hipsterit, kes jätab võõrasse aeda haisvaid «kingitusi»

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Austraalias on kohalik politsei hädas mehega, kes teeb hilistel öötundidel oma häda võõrasse aeda. Ja nii juba seitse päeva. 

Austraalias, Alice Springis on kohalik politsei hädas ühe omapärase probleemiga, vahendab Daily Star. Nimelt on ühe äärelinna maja turvakaamerad videolinti saanud mehe, kes jätab võõra maja ees olevale murule haisvaid «kingitusi».

Teisisõnu leiavad majaomanikud hommikuti oma aiast junne ja nad on korrakaitsjatele öelnud, et kahtlusalune on tegutsenud juba nädal aega. Häda tegemine leiab aset südaöö ja kella kolme vahel.  

Politsei on kahtlusaluse nimetanud hipsteriks, sest tal on krunn ja habe. Mehel on olnud seljas tumedad dressipüksid ja hele jakk.

Kuigi olukord tundub võib-olla kohati isegi naljakana, siis korrakaitsja Adrian Kidney kinnitas, et asi on naljast kaugel. «Käitumist, mida on turvakaamerast näha, saab kirjeldada ainult kui midagi põlastusväärset,» sõnas Kidney tõsiselt.

Austraalias on ka varem sarnane «kingituse» situatsioon uudistesse jõudnud. 2019. aasta sügisel läks sotsiaalmeedias lendu videoklipp, kus blondiin jooksis mööda teed, jäi järsku seisma, jooksis kahe auto vahele, tõmbas oma püksid alla ja hakkas häda tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles