Baari-Madis: Norrasse kolimine oli ainuõige otsus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Baari-Madis (vasakul)koos sõbraga.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Baari-Madis (vasakul)koos sõbraga. Foto: Rene Pringi

Tõsieluseriaalist «Baar» tuntuks saanud Madis Räästas räägib, miks otsustas Norrasse elama ja tööle asuda.

«Kolisin Norrasse 2008. aasta suvel ja olen sellest ajast saadik siin olnud, koju Eestisse jõuan vaid puhkuse ajal. Olen alati soovinud elada ja töötada välismaal,» rääkis Madis Buduaarile.

«Põhjus, miks otsustasin Eestist lahkuda, oli siinne majanduslik olukord, sel ajal hakkas kõik allamäge minema ja lisaks tundsin, et vajan lihtsalt vaheldust. Elu Eestis oleks nagu seisma jäänud. Ütlen ausalt, oma otsust ma ei kahetse absoluutselt,» lisab Madis.

«Töötan Storefjell Resort Hotellis, tegu on viie-tärni kuurordis asuva hotelliga. Kui vahel aga Eestisse satun, korraldan ka siin mõne ürituse, näiteks viimati korraldasin klubis Kapp Suflee nimelise peo,» kommenteerib Madis, et tööd saab tehtud nii Eestis kui ka Norras.

«Elu Norras on küll suhteliselt kallis, kuid ajapikku harjub sellega ära. Toitumisharjumused on mul siin elades muutunud, tunnen väga puudust eesti headest toitudest. Inimesed on siin õnneks väga lahked ja abivalmid, nende ellusuhtumine on positiivsem kui eestlastel. Ainus miinus võib-olla on see, et kohati on kohalikud väga kärstitud. Kokkuvõttes on Eesti siiski parim paik maailmas,» leiab Madis, et koduigatsus pole ka talle võõras.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles