Klubi Privé tähistab kuuendat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joey Negro
Joey Negro Foto: Club Privé

Sel reedel, 23. jaanuaril tähistab klubi Privé juba kuuendat sünnipäeva.



Tähtsat sündmust aitab tähistada artistideagentuur ning plaadifirma Milk n’2Sugars ning plaate lendab keerutama üks maailma edukamaid DJ-sid, Joey Negro. Lisaks rõõmustavad klubikülastajaid mitmed üllatusesinejad.

Joey Negrot võib nimetada DJks, kel õnnestus ümber lükata arvamus, nagu disko oleks alatiseks surnud. Ei ole ilmselt ühtegi klubikülastajat, kellele poleks tuttav Joey Negro superhitt «Make a move», mida võid kuulata siit.

Nüüd, pea kakskümmend aastat hiljem on mees nimega Dave Lee ehk Jakatta, Joey Negro, Mistura, Doug Willis, Raven Maize, Z Factor või Sunburst Band ikka veel tantsumuusika scene’i üks kõvemaid tegijaid. Samuti on ta huvitaval kombel iga aasta ülemaailmses DJ-de Top 100-s.

Respekteeritud produtsendina kasutab Negro ennast ära ka plaadikeerutajana - keegi peab ju tema uusi lugusid ilmumise hetkest kohe mängima. Tema tööstiil on legendaarne, kuna Joey on olnud produtsendina kaastegev meeletu koguse albumite ja singlite juures.

Ta on töötanud koos paljude staaridega, alates Lionel Ritchie’st kuni Sealini.
Vaata, kuidas mängid Joey Negro Riias, klubis Essentialis siit.

Lisainfo: www.clubprive.ee

***

Möödunud kuue aasta jooksul on klubis Privé mängitud kokku 8485 tundi kvaliteet-klubimuusikat, muusikaaustajate rõõmuks kohale on toodud enam kui 2000 erinevat artisti nii Eestist kui ka välismaalt.

Nende hulgas näiteks Todd Terry, Kenny Dope, Josh Wink, Derrick May, Jazzy Jeff, DJ Premier, DJ Sneak, Juan Atkins, Fabio, Grooverider, Marshall Jefferson, LTJ Bukem, Sugar Hill Gang ja Tedd Patterson.

Klubi on kokku külastanud 378003 pidutsejat ning ainuüksi eelmisel aastal lasti õhku 70 kilo litreid ning 6000 õhupalli.

Small club, big DJ!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles