VIDEO ⟩ Vaata, millised pakid läkitasid Eesti lapsed «Jõulud džunglis» välismaa staaridele

Spekter
Copy
Brydden Fablo Escobar avab jõulupakki
Brydden Fablo Escobar avab jõulupakki Foto: Kuvatõmmis

Koguperefilmi «Jõulud džunglis» näitlejad Rebeka Šuksta (Läti) ja Brydden Fablo Escobar (Indoneesia) said jõulude puhul kingitused oma Eesti hääledublantidelt Elo-Mirt Ojalt ja Nils Jaagup Englandilt. 

Režissöör Jaak Kilmi kogupere seiklusfilm «Jõulud džunglis» dubleeriti eesti keelde. Ehkki häälnäitlejad Elo-Mirt Oja ja Nils Jaagup England ei ole filmi peaosatäitjatega kohtunud, saadeti vastastikku Rebeka ja Bryddeniga kingipakke tähistamaks filmi valmimist ja jõule. Eesti häälnäitlejad said samuti kingitused Lätist ja Indoneesiast. Nils Jaagup England, kes andis oma hääle ühele peaosalistest sai Bryddenilt kingiks mitu eksootilist muusikariista ning Rebeka saatis Elo-Mirdile T-särgi ja maiustusi. 

Vaata, milliseid kingitusi saatsid Eesti lapsed Lätti ja Indoneesiasse:

Jaak Kilmi sõnul on tekkis kingituste vahetamise idee soovist lapsi omavahel tuttavaks teha. «Vanasti oli kombeks, et koolidel olid sõpruskoolid näiteks Soomes ja Rootsis ning paljud lapsed said omale kirjasõbra, kellega tiguposti teel suhelda. Jõuludeks saadeti üksteisele ka kingipakke, mis oli väga põnev ja tore. Laste omavahelise sideme loomiseks otsustasimegi korrata vana head vastastikku kingipakkide saatmise kommet ja tundub, et kõik osapooled said meeldejääva ja laheda jõuluelamuse,» kinnitas Kilmi.

Kogupere seiklusfilmi «Jõulud džunglis» on esimesel kahel linastusnädalal Eesti kinodes vaatamas käinud juba rohkem kui 16 tuhat kinosõpra.

Indoneesias filmitud seiklusfilmi «Jõulud džunglis» tegevuspaik on eksootiline vihmamets, kuhu satuvad omapäi rändama 10-aastased Paula ja Akhim. Filmi peategelane Paula kolib kogu perega troopilisele lõunamaale, kus neil tuleb harjuda uue ja põneva keskkonnaga. Paulale tuleb aga üllatusena tõsiasi, et tema uues kodupaigas ei tähistatagi jõule. Lisaks selgub, et võõrapärane elustiil ja isa uus töö tekitavad perekonnas palju pingeid. Paula uus sõber Akhim teatab, et kusagil džunglis elab šamaan, kes võib täita kõik Paula jõulusoovid. Nii algabki laste seiklusterohke retk džungli sügavustesse. 

Filmi peaosalise Paula rollis astub üles Läti näitleja Rebeka Šuksta, tema ustavat sõpra ja teejuhti Akhimi mängib Indoneesia poiss Brydden Fablo Escobar. Filmis teevad keskkonnakaitsjate rollis kaasa armastatud Eesti näitlejad Saara Pius ja Pääru Ojaning ootamatus rollis astub üles Tõnu Kark.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles