FOTOD Venemaa tennisediiva ütles kätt palunud ärimehele «jah»

Elu24
Copy
Maria Šarapova  käesoleva aasta 2. jaanuaril Brisbane`is.
Maria Šarapova käesoleva aasta 2. jaanuaril Brisbane`is. Foto: AFP7/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Käesoleva aasta veebruaris karjääri lõpetamisest teatanud Venemaa tennisetäht Maria Šarapova on kihlunud Briti ärimehe Alexander Mark Heming Gilkes’iga. Venelanna sõnas sotsiaalmeedias, et armus britti esimesest silmapilgust. 

41-aastane Gilkes, kes tänavu asutas investeerimisfirma Squared Circles, on seni olnud eelkõige tuntud kunstiärimehena. Kolmel aastal on ta valitud kunstimaailma saja mõjukaima persooni hulka. Šarapova on Gilkes`iga suhtes olnud 2018. aastast alates. Aastatel 2012-2016 oli britt abielus aga prints Harry ja Meghan Markle`i kokku viinud moekunstniku Misha Nonooga.

33-aastasel Šarapoval on varasemalt lähisuhteid olnud erinevate meestennisistidega, näiteks ameeriklase Andy Roddickiga. Päris pikalt käis ta Bulgaaria kauaaegse esireketi Grigor Dimitroviga.

Bulgaaria tennisist Grigor Dimitrov elas Maria Šarapova mängudele agaralt kaasa aastatel 2013-2015. 
Bulgaaria tennisist Grigor Dimitrov elas Maria Šarapova mängudele agaralt kaasa aastatel 2013-2015. Foto: WILLIAM WEST/AFP
Šarapova koos tollase elukaaslasega, korvpallistaari Sasha Vujaciciga Wimbledonis 2011. aastal.
Šarapova koos tollase elukaaslasega, korvpallistaari Sasha Vujaciciga Wimbledonis 2011. aastal. Foto: Leon Neal/AFP

Paar aastat oli venelanna boyfriendiks korvpalliliiga NBA-staar sloveen Sasha Vujacic. Aga Šarapova endiste poiss-sõprade hulgas on olnud ka ärimehi nagu näiteks teleprodutsent Charlie Ebersol.

Venemaa tennisist teatas Instagramis, et ütles «jah» peigmehele, kellesse ta armus esimesest silmapilgust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles