Endine Miss Estonia Evelyn Mikomägi naasis modellimaailma!

Elu24
Copy
Evelyn Mikomägi
Evelyn Mikomägi Foto: Agency Icon

Ettevõtja, fotograaf ja endine Miss Estonia Evelyn Mikomägi (40) naasis südamelähedase valdkonna juurde ning liitus modelliagentuuriga Agency Icon.

«Võtsin vahepeal hoo maha, et pühenduda lastele ja keskkonna teemadele. Kissa (Terje Kissa, Agency Icon asutaja - toim) ettepanek lüüa punti oma agentuuriga sütitas minus sädeme naasta valdkonda, mis mulle kaua südamelähedane olnud.» 

«Naudin ägedate noorte isiksuste avastamist, nendega koos töötamist, väljakoolitamist ja suunamist,» põhjendas Mikomägi liitumist modelliagentuuriga.

Mikomägi lisas ka, et Tallinna südalinnas asuv modelliagentuur on oma tegemistes eetiline, mida modellimaailmas ei pruugi alati kohata.  «Meeleldi rakendan oma tugevusi just Agency Icon’is, kuna näen siin kohalikest modelliagentuuridest enim potentsiaali.»

Evelyn Mikomägi on Miss Estonia 2000 tiitlivõitja ja Miss Universumi finalist, lõpetanud Stockholmi Ülikooli meedia-kommunikatsiooni alal. Ta on foto- ja filmistuudio XL-Studios omanik ning ligi 20 aastat kuulus talle tervislikke eluviise propageeriv modelliagentuur Living Models

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles