McFly kitarrist: mu loomingut alahinnatakse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel McFly (vasakult): Dougie Poynter, Harry Judd, Tom Fletcher ja Danny Jones
Ansambel McFly (vasakult): Dougie Poynter, Harry Judd, Tom Fletcher ja Danny Jones Foto: SHAUN CURRY/AFP

Ansambli McFly kitarrist ja mitmete lugude autor Tom Fletcher leiab, et tema laulukirjutamisoskusi alahinnatakse.

Popstaar usub, et kui McFly hittlugude autoriteks oleksid hinnatud heliloojad nagu Gary Barlow või Guy Chambers, kuuluksid nende laulud muusikaklassikasse, vahendab Digitalspy.

«Kohe kindlasti ei mainita mind samas lauses selliste inimestega,» ütles Tom Fletcher The Sunile.

«Kuna kuulun bändi, hindavad inimesed mu laulukirjutamisoskust samamoodi kui ansamblit – kortsutavad mõlema peale kulmu,» kurtis muusik. «Inimesed on selles osas tõelised snoobid. Kui kõigi meie lugude autor oleks Guy Chambers, siis saaks ta nende eest kiita, ma ei kahtlegi selles.»

«Keegi ütles mulle kunagi, et kui «Room On The Third Floor» oleks olnud Oasise lugu, oleks see tuntuks saanud kui üks kõigi aegade parimaid laule,» rääkis Fletcher. «Vastasin, et teil võib õigus olla. Mina näen meie muusikat niimoodi.»

Fletcher on kaasa löönud kümne McFly ja Bustedi edetabelites esikohale jõudnud laulu kirjutamisel ning väidab, et tunnustuse puudumine teda enam ei häiri.

«Vahepeal olime faasis, kus see kõik meid väga häiris, olime masenduses, et ei saanud tunnustust,» meenutas muusik. «Oleks suurepärane seda saada ning võtta vastu mõned Ivor Novello auhinnad, aga seda meiega ei juhtu,» lõpetas Fletcher.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles