UUSAASTALUBADUS ⟩ OnlyFansis tegutsev inglanna teeb midagi ootamatut, ta «paneb riided selga»

Elu24
Copy

Briti tõsielusaates «Love Island» kaasa teinud Megan Barton Hanson võrgutab sotsiaalmeedias oma miljoneid fänne tihti paljastavate piltidega. Nüüd on aga 26-aastane instastaar lubanud, et hakkab uuest aastast riides käima nagu nunn. Miks? No eks ikka armastuse nimel.

2018. aastal Briti tõsielusarjas «Love island» mitmes mehes huvi äratanud Megan Barton Hanson on pärast oma teledebüüti Instagramis mõnusalt laineid löönud.

Biseksuaalsel Meganil on Instagramis üle 1,7 miljoni fänni ja nendega jagab inglanna sageli paljastavaid pesupilte. On selge, et Megan on harjunud oma kumerusi miljonite silmapaaride ees näitama, kuid nüüd on naisel plaan seda kõike muuta.

«Ma ei ole kunagi süütuke olnud, kuid kavatsen uuest aastast alates riietuda nagu nunn,» lubas Megan The Sunile

«Ma otsin armastust. Tunnen, et minu vanuses on mul olnud piisavalt kohtinguid, partnereid, ma ei hakka aega raiskama,» põhjendas tõsielustaar ja lisas, et ta ei taha enam üheöö suhteid. «Olen alati muretsenud, et minust saab trofee naine, või mehed tahavad minuga magada või koos olla ainult ego pärast.»

Paljastavate riietuste ja piltide poolest tuntud Megan on muidugi tegus ka OnlyFansis, millega ta teenib umbes 800 000 naela kuus. Kuigi Megan plaanib armastuse nimel alates 2021. aastast nunna moodi riides käia, siis tema OnlyFansi fännid muretsema ei pea.

«Kõik siivutu hoian OnlyFansi jaoks. Minu fännid näevad seda vähem süütut mind,» lubas Megan. 

Armastust hakkab Megan otsima aga nii naiste kui meeste seast. Kui hästi peab Megan kinni oma lubadusest paljastavad riietused lõppevasse aastasse jätta selgub aga uuel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles