VIDEOD Tõsine protsess: just nii sünnivad suunamudijate parimad instapalad

Elu24
Copy
Suunamudijad tegutsemas.
Suunamudijad tegutsemas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / Elu24 kollaaŽ

Pole kahtlustki, et suunamudijad postitavad vaid oma kõige paremaid palasid ja miljonid silmapaarid näevad sotsiaalmeedias pigem just kütkestavat lõpptulemust. Kuid oled sa varem mõelnud, kuidas see sisuloomine täpselt välja näeb, sest ega see lihtne töö ei ole.

Instagrami-konto influencersinthewild ehk suunamudijad metsikus looduses eesmärk on näidata, kuidas instapildid tegelikult sünnivad. Ligi nelja miljoni fänniga privaatsele instakontole saadetakse kaadreid nendest hetkedest, mis leiavad aset enne selle lummava instapildi või rabava video postitamist.

On selleks siis seksikad kaadrid keset kiirteed, pepuvõdistamised rannas või bikiinipoosid kivil – sisu postitamisele eelneb ikka tõsine protsess. Vahel aga kõik ei õnnestu ja seksika bikiinipildi asemel pühib laine sind hoopis jalust. Teisisõnu eks selle sisuloomisega kaasneb ka kukkumisi ning apsakaid.

Mõned kuud tagasi hakkas üks Youtube'i konto Influencers Influencing ehk suunamudijad suuna mudimas eelnevat mainitud instakonto postitusi pikemateks videoklippideks kokku koguma.

Siin ongi põgus näide nendest kaadritagustest hetkedest, millest sünnivad teoorias just suunamudijate kõige parimad palad:

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles