KUULA ⟩ Taavi Rõivas jagas abikaasa ja tütre südamlikku duetti: minu lemmiklauljad Miina ja Luisa

Elu24
Copy
Luisa ja Taavi Rõivas presidendi vastuvõtul 2020. aastal.
Luisa ja Taavi Rõivas presidendi vastuvõtul 2020. aastal. Foto: Konstantin Sednev

Päev enne neljandat adventi jagas Taavi Rõivas sotsiaalmeedias videoklippi, mis on kokkupandud jõuluteemalistest perepiltidest. Taustal kuuleb südamlikku jõulaulu, mida esitab Luisa Rõivas koos nende vanima tütre Miina Rihannaga.

Taavi Rõivas postitas isiklikule Instagramile südamliku postituse ja jagas jõuluteemalistest perepiltidest kokkupandud videoklippi. Taustal kostab aga Maarja-Liis Ilusa lugu «Lumeta» abikaasa ja laulja Luisa Rõiva ning nende vanima tütre Miina esitluses.

«Minu lemmiklauljad Miina ja Luisa,» kirjutas poliitik uhkelt ema ja tütre duetti jagades. 

Kuula lugu SIIN:

Perekonna vanim laps Miina Rihanna on laulmisega juba pikemalt tegelenud. Möödunud aasta suvel sai ta solisti rolli Hanna-Liina Võsa muusikalikooli lavastuses «Uksed».

Koguperemuusikalist rääkides avaldas Miina Rihanna poolteist aastat tagasi, et kodus aitab ema tal laulmist õppida. «On õpetanud mulle mõned laulud üksi selgeks. Ma arvan, et ilma tema abita ei oleks ma oma ühte laulu selgeks saanud,» rääkis tüdruk.

Ka Luisa jagas sama videoklippi oma sotsiaalmeedias ja kirjeldas seda kui muusikalist jõulutervitust. Täna hommikul jagas laulja veel ühte armast hetke jõuluteemalisest fotosessioonist.

«Mõnusat neljandat adventi, armsad sõbrad,» soovis Luisa.

Luisa Rõiva enda laulukarjäär sai hoo sisse 2007. aastal «Eesti otsib superstaari» esimeses hooajas. Tasavägises finaalis tuli Luisa Birgit Sarrapi järel teisele kohale. Samal aastal kohtas Luisa ka poliitik Taavi Rõivast, kellega lauljatar kümme aastat hiljem ka abiellus. 

Nende peres kasvab kolm last, 11-aastane Miina Rihanna, 3-aastane Hermann ja aastane Uma. Lapsevanema rolli kõrvalt ei jõudnud aga Luisa viimastel aastatel lavale laulma. Tänavu suvel avaldas aga lauljatar, et sai ühe telesaate osa lindistamise ajal üle väga mitme aasta jälle oma häälepaelu pingutada. 

«Närv oli küll sees aga see tunne taas laulda oli super mõnus,» avaldas Luisa mõni kuu tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles