SÜÜDISTUS ⟩ Lennukil reisijate silme all surnud mees valetas koroonasümptomite kohta

Elu24
Copy
Lennukile minek. Illustreeriv.
Lennukile minek. Illustreeriv. Foto: AP/Scanpix

Mehe surm õhkutõusmise ajal ajas sajad reisijad loomulikult kabuhirmule. Väidetavalt olid tal aga ilmselged koroonaviiruse tunnused.

USAs on United Airlines'i tabanud tõsine skandaal. Floridast Los Angeles'i suundunud 200 reisijaga lennuk pidi hädapeatuse tegema juba New Orleansis, kuna õhkutõusu järel tabas ühte reisijat tõsine terviserike.

Teda üritati elustada terve tunni. Maandumisel tunnistati mees aga surnuks. Ta oli reisijate silme all siit ilmast lahkunud. Šokeerival juhtumil on aga häiriv järellugu.

Unitedi kõneisiku teatel ei olnud mehel koroonanakkust. Samas oli mees ka reeglite järgi ankeedid täitnud, kus kinnitas, et koroonadiagnoosi ega -tunnuseid tal pole. Ühe reisija väitel ta pidi tõenäoliselt valetama.

Koroonaga lennukile?

TMZ kaevas Twitterist välja lähedalolnud reisija väited, kes usub, et surnud mees oli lennukile tulnud raskes staadiumis koroonaviirusega. Shayla sõnul oli näha, et «tal oli raske hingata». 

«Terve lennukitäis pidi vaatama tema tõmblusi ja rabandust, keegi ei teadnud, kumba, ja suremist,» süüdistas ta hooletut peret. Ka United oleks tema sõnul pidanud kehatemperatuure mõõtma. «Meditsiinipersonal üritas teda tund aega elustada,» meenutas ta. «Pere nuttis, teised olid tohutult närvis.»

Hiljem on ka Unitedi kõneisik kinnitanud, et teiste reisijate sõnul oli mehel naisega juttu maitsemeele kaotusest. WaPo teatel on United tõesti viga tunnistanud. Haiguskontrolli amet ajab nüüd aga lennukil olnud reisijaid võimaliku nakkuse tõttu taga.

Lähedalolnud reisija väitel on koroonatunnuste puudumine vale.
Lähedalolnud reisija väitel on koroonatunnuste puudumine vale. Foto: twitter.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles