VIDEO ⟩ Taani juutuuber ehmatas tallinlasi intrigeerivate küsimustega: millist riiki eestlased vihkavad?

Elu24
Copy
Taanlane Gustav küsis inimestelt Eesti elu kohta.
Taanlane Gustav küsis inimestelt Eesti elu kohta. Foto: Kuvatõmmis

Sel Taani maailmaränduril paistab olevat «kuldne pass», nagu fännid märgivad. Oma reisidel jõudis mees sel sügisel ka Eestisse ja küsis inimestelt intrigeerivaid küsimusi.

Juutuuber Gustav Rosted reisib kõigist kriisidest hoolimata usinalt mööda maailma. Oma 47 000 jälgijaga Youtube'i kanalile paneb ta nendest ka huvitavaid videosid.

Näiteks küsib mees kohalikelt tänaval, millised teised riigid neile meeldivad, milliseid ei sallita. Samuti räägib ta külastatavate maade eluolust.

Hiljuti jõudis Rosted aga ka Eestisse. Muuhulgas ehmatas ta pahaaimamatuid inimesi Tallinna tänavatel küsimusega: «Milliseid riike te ei salli?»

Paljud jäid muidugi turvalise vastuse juurde, et neile sobivad kõik riigid. «Igas riigis on midagi head ja halba,» kordasid mitmed kajana. Nimetati aga Venemaad.

«Võib-olla Itaalia ja Soome,» arvas üks mees aga küsimuse peale, kas tal on mõnda riiki, mida nad ei salli. Nimelt muretses mees, et seal võivad homoseksuaalsed inimesed abielluda...

Millisleid vastuseid veel tallinlased andsid? Vaata videost!

Taanlasel oli aga Eesti kohta muudki huvitavat mainida. Näiteks sai tema koduriik oma lipu, Danneborgi, legendi järgi Eestist. Lisaks küsis ta samadelt inimestelt veel, kuidas Eestis religiooniga lood on ning milliseid teisi riike eestlased armastavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles