MOEKAS VÕI MÕTTETU ⟩ Zaras müügil olev «kampsun» lõi netirahva kahte leeri

Elu24
Copy

Öeldakse ikka, et ilu on vaataja silmades. Tundub, et sama saab öelda ka moe kohta, sest Zaras müügil olev «kampsun» on löönud netirahva kahte leeri. Ühed arvavad, et toode on moekas ja mõistlik, kuid teised peavad riideeset mõttetuks.

Twitteri kasutaja Abby postitas 18. detsembril sotsiaalmeediasse foto ühest omapärasest riideesemest. «Kuulge, kas Zara'l on kõik korras?» küsis Abby murelikult.

Ilmselgelt viitas Abby sellele, et riideese, mis näeb välja nagu poolik kampsun, ei ole just väga tavapärane. Tundub, et paljud olid Abbyga nõus, sest postitus läks Twitteris lendu ja on praegu kogunud juba ligi 40 000 meeldimist. 

«30 dollarit jääkide eest?» küsis üks kasutaja. Teine võrdles moekat riideeset tukaga.

«See on sama, mis tuka lõikamine. Sa arvad, et sa kannad selle välja, aga ei, kallike, ei,» kommenteeris Astrid.

Ühe meesterahva arvates näeb riideese välja nagu poolik kampsun, mida tema ema vahepeal selga proovib, et näha, kas ta on õigel teel. Teise meesterahva sõnul hakkaks selles külm ja oli ka neid, kelle arvates oli «kampsuni» hind liiga kõrge.

Samas olid paljud aga hoopis seda meelt, et tegu on väga kavala tootega. Nelja miljoni jälgijaga KaleSalad jagas Instagramis Abby postitust ja täpsustas: «See on loogiline. Vahel on su torso kaetud, aga su käed ja kael vajaksid veel ühte riidekihti.»

«Suurepärane ka rinnaga toitmiseks!» lisas üks naisterahvas. Nii Instagramis kui ka Twitteris toodi välja, et sinna alla sobib hästi mõni särk ja teatud kliimas on see suurepärane, sest selles ei hakka väga palav ega ole liiga külm.

«Kui keegi sellele mõtleb, siis tehke seda,» soovitas Los Angeleses elav Emme Twitteris.

Kuid ka need, kes arvasid, et Zara toode on moekas ja äge, pidasid selle hinda veidi liiga krõbedaks. Ka Eestis on antud toode saadaval ja see kannab nime kilpkonnakaega kootud käised. Selle eest peab maksma 17,95 eurot

Toode, mis netirahva kahte leeri paiskas, on saadaval ka Eesti Zara kauplustest. Pildil on aga kolm sarnast toodet.
Toode, mis netirahva kahte leeri paiskas, on saadaval ka Eesti Zara kauplustest. Pildil on aga kolm sarnast toodet. Foto: Kuvatõmmis Zara kodulehelt

Abby segadusse ajanud käised pole aga ainsad, mis Zaras on saadaval. Kokku on riidepoes 13 erinevat versiooni ja need kõik leiad sa SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles