Soome fitnessistaar tegi suurvõistlusel ajalugu

Elu24
Copy

Soome fitnessitäht Minna Pajulahti oli meie põhjanaabrite suurlootus käesoleval nädalal USAs Las Vegases toimunud Mr. ja Ms. Olympia võistlustel. Põhjanaabrite rõõmuks tegigi Minna võistlusel ajalugu!

Soomlaste suurlootus Minna Pajulahti võistles reedel Mr. ja Ms. Olympia võistlusel fitnessi kategoorias ja jõudis esimese soomlasena antud kategoorias kaheksandale kohale. Aastate jooksul pole ükski soomlanna selles kategoorias nii kõrgele kohale jõudnud.

Iga-aastase Olympia võistluse tiitlivõitmist peetakse kulturismimaailma kõige hinnalisemaks saavutuseks. Pajulahti osales võistlustel ka eelmisel aastal, kuid jäi siis kõvas konkurentsis viimaseks.  

Pajulahti tegi ajalugu fitnessi kategoorias, mis on teistest võistluse kategooriatest väga erinev. Nimelt peavad selles kategoorias võistlejad esitama kaheminutilise tantsukava, vahendab barbend.com. 

Soomlanna kategoorias kuulutati võitjaks Missy Truscott (USA), teiseks tuli Oksana Grishina (RUS) ja kolmandaks Whitney Jones (USA), vahendab fitnessvolt.com. Pajulahtit edestasid veel Ariel Khadr (USA), Jaclyn Baker (USA), Tiffany Chandler (USA) ja Aurika Tyrgale (RUS). Temast tahapoole jäid kaks ameeriklannat, Darrian Burello ja Derina Wilson. (Esiviisik alumisel pildil).

Kuigi Pajulahti tegi ajalugu ei ole ta esimene soomlanna, kes antud võistlusel põhjanaabreid nõnda edukalt esindab. Ligi 40 aastat tagasi, kui fitnessi kategooria veel ei eksisteerinud, tuli soomlanna Kike Elomaa Ms. Olympial tiitlivõitjaks, vahendab Iltalehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles