Instastaar Madeleyn Kurg on ekskallimaga taas koos

Elu24
Copy
Madeleyn Kurg ja DJ QRX ehk Edgar Kurgs, märts 2019.
Madeleyn Kurg ja DJ QRX ehk Edgar Kurgs, märts 2019. Foto: Erlend Štaub

Modell Madeleyn Kurg on taas koos Nublu taustajõu DJ QrX'i ehk Edgar Kurgsiga.

Äsja sünnipäeva tähistanud Madeleyn Kure sõbrad korraldasid modellile toreda üllatuspeo. Sellest jagas Madeleyn kaardeid oma Instagrami-lugudes, mille põhjal selgus, et külalised ootasid sünnipäevalast hotellitoas. 

Hotelli saabus Madeleyn koos oma ekskallima Edgar Kurgsiga (tegelik perekonnanimi Kurg), kes ise jagas oma Instagrami-lugudes hetke, kus ta koos modelliga voodis pikutab. Noorte postitustest jääb mulje, et möödunud aasta suvel lahku läinud paar on taas koos.

EMA gala VIP saabujad. Madeleyn Kurg (paremal) ja Edgar Kurgs ehk DJ QRX (paremalt teine).
EMA gala VIP saabujad. Madeleyn Kurg (paremal) ja Edgar Kurgs ehk DJ QRX (paremalt teine). Foto: Raul Mee

Noored said esmalt kokku 2019. aasta alguses, kus nad ilmusid koos avalikkuse ette Eesti Muusikaauhindade galal. Koos väisati avalikke üritusi kuid, Madeleyn käis nublu kontsertidel ning mõlemad jätsid suhtest jälje maha ka sotsiaalmeediasse. Elu24 vahendas 2019. aasta septembris, et suve lõpuks võtsid aga mõlemad osapooled Instagramist kõik ühised pildid maha ning koos neid enam ei nähtud.

Kuna tänapäeval ongi lahkumineku esimene ja sageli kõige selgem tunnus ühiste piltide eemaldamine sotsiaalmeediast, oli järeldus sedapuhku selge –  noored läksid lahku.

Nüüd aga tundub, et Madeleyn ja Edgar on üksteist taas leidnud. Mitte ainult ei veetnud noored koos aega Madeleyni vägeval üllatuspeol vaid ka 31. oktoobril koos pidutsedes ja ühistel piltidel poseerides. «Siis kui eks peole tuleb,» kirjutas Madeleyn veidi üle kuu aja tagasi ühe oma video juurde, kus ta QrXi kõrval istub ja talle otsa vaatab.

Nüüd on aga mõlema Instagramis tagasi ka arvatavasti vahepeal lihtsalt arhiivi pandud ühised pildid. Millal varasemalt ära peidetud pildid Madeleyni ja Edgari kontole taasilmusid pole selge, kuid kestval aastal pole noored oma Instagrami ühiseid pilte postitanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles