KANNAPÖÖRE ⟩ Millega tegeleb kunagine laulja ja telenägu Johannes Naan nüüd?

Elu24
Copy
Ursulas laulnud Johannes Naan tegutseb nüüd nime all Püha Johannes.
Ursulas laulnud Johannes Naan tegutseb nüüd nime all Püha Johannes. Foto: Elu24 kollaaž/Ants Liigus/Pärnu Postimees/Bandcamp

Nullindatel ülipopis noortebändis Ursula laulnud Johannes Naan (35) on tagasi uue artistinime ja loominguga, mil kunagiste naljalauludega palju ühist pole.

Nullindatel kaks plaati välja andnud noortebänd Ursula kogus tuntust jaburate ja pealtnäha seosetute laulusõnadega. Ursulas laulnud Johannes Naanist on nüüd saanud Püha Johannes ning alternatiivroki asemel viljeleb ta elektroonilist house-muusikat.

Püha Johannes andis detsembri alguses välja esimese EP ehk minialbumi, mille pealt leiab kolm pala. Naan on ise nende kõigi ainuautor. Kuula siit:

Omal ajal suurt populaarsust nautinud Ursula tegutses aastatel 2003–2007, võitis Noortebändi konkursi ning tuuritas koos Dagöga üle Eesti. Nende suurimal hitil «Tiffer» on YouTube'is üle 1,4 miljoni vaatamise. Ursula ballaad «Heiki» võitis omal ajal TV3 muusikasaate «Hoia ja keela».

Pärast Ursula laialiminekut tegi Naan ETVs «Erisaadet» ja kanali juubelisaadet «55 – mis siis!». Endine telemees tegutseb praegu otsapidi filmimaailmas: ta oli mängufilmi «Eia jõulud Tondikakul» graafiline disainer ja «Päevad, mis ajasid segadusse» kujundaja.

Johannese noorem vend on koomik Mattias Naan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles