RAJU TREILER Egiptuse rämpsmärul selgitab välja: kumb on kõvem mees, kas Mike Tyson või «Troonide mängu» hiiglane?

Spekter
Copy
«Kõrbestreik»
«Kõrbestreik» Foto: Filmiplakat

Neile, kes igatsevad 80ndate ja 90ndate ajuvabasid rämpsmäruleid, on kaks head uudist: Mike Tyson ja «Troonide mängu» seriaalist tuttav hiiglane The Mountain pandi just vastamisi vanas heas B-kategooria tulistamisfilmis.

Film kannab pealkirja «Kõrbestreik» (Desert Strike / Pharaoh's War) ning lavastas selle keegi tundmatu egiptlane, kes materjali pealt ennustades arvatavasti kunagi tuntuks ei saagi. Hinne IMDB keskkonnas on kõrbetükil häbiväärsed 3,5 palli, kuid tuleb tunnistada, et vähemalt näitlejate valik on olnud mõnevõrra vaimukas. Algselt Egiptuses «Vaarao sõja» pealkirja all ilmunud märuli puhul on kolmandaks heaks uudiseks see, et B-kategooria templi on lavastaja ilmselgelt ise oma filmile löönud, sest juba treilerist kumab läbi huumorit, mis viitab, et suuresti ongi tegemist austusavaldusega vanadele headele lollidele rämpsmärulitele, kus keegi ei mõtle ega tunne midagi ja möll muudkui käib.

Lugu ise jutustab endisest sõjaväelasest, kes kaitseb kõrberetkel põgenikke, kes muidu kurjade pättide küüsi satuksid. Põhilist pahalast kehastab siin «Troonide mängu» tapamasin The Mountain ehk Islandi vägilane Hafþór Júlíus Björnsson, keda saavad fännid peagi «Viikingite» jätkusarjas näha.

Millal filmi Eestis peaks olema võimalik ametlikke kanaleid pidi näha, ei kujuta ettegi, sest vaevalt keegi selle levitamist ette võtma hakkas (samas, mine tea!). Aga sellest pole midagi, sest kuna film paistab tõesti piinarikkalt halb, siis ehk saavad suuremad huumori- ja märulisõbrad juba treileri vaatamisega oma kaks naerupahvakut kätte, et siis oma reede õhtu mõne parema filmi seltsis veeta.

Head nautimist:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles