TRAAGIKA Luhta läinud pepuopp nõudis «Mehhiko Kardashiani» elu

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Modell Joselyn Cano demonstreerimas oma kalleimat vara.
Modell Joselyn Cano demonstreerimas oma kalleimat vara. Foto: Instagram

Ameerika Ühendriikide läänerannikul Californias elanud suunamudija ja modell Joselyn Cano, hüüdnimega Mehhiko Kim Kardashian, suri eelmisel nädalal peale ebaõnnestunud iluoppi.

New Yorgi ajaleht Daily News kirjutab, et 30-aastane Cano suri eelmise nädala esmaspäeval nihu läinud «meditsiinilise protseduuri» järel. Kuuldavasti sõitis suunamudija Lõuna-Ameerikasse Colombiasse, et lasta oma tuharaid tõsta. Mis temaga täpselt juhtus, pole selge, aga nüüdseks on ta igatahes mulla all.

Cano perekond pole soostunud noore naise traagilist lõppu kommenteerima. Küll aga avaldas kaastunnet Playboy modell Daniella Chavez. «Ta nägi nii hea välja, palvetan ta perekonna eest, ta oli nii armas,» säutsus ka modell Lira Mercer.

Moedisaineri ja OnlyFansi sisuloojana tegutsenud Cano tõusis püünele 2014. aastal, kui poseeris bikiinides USA autoajakirja Lowrider kaanel. Instagramis jälgis tema tegemisi pea 13 miljonit kasutajat. Oma viimase instapildi pani naine üles surmapäeval. «Head hommikut, soovin kõigile imelist päeva!» kirjutas ta selle juurde. Kelmikas trikoopilt vastab ka küsimusele, miks teda Mehhiko Kardashianiks kutsuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles