SAHINAD ⟩ Kas Tom Cruise noppis endale uue pruudi otse «Võimatu missioon 7» võttelt?

Spekter
Copy
Tom Cruise ja tema väidetav uus kallim Hayley Atwell «Võimatu missioon 7» võttel
Tom Cruise ja tema väidetav uus kallim Hayley Atwell «Võimatu missioon 7» võttel Foto: Maria Laura Antonelli/SCANPIX

Tom Cruise on kuuldavasti leidnud omale uue pruudi otse oma filmi «Võimatu missioon 7» võttelt. Väljavalituks olevat tema ekraanipartner Hayley Atwell, vahendab Daily Mail.

Pingelisel ajal koos võttel olles on näitlejad läbi aegade ikka armusoonele sattunud ning nüüd olevat Amori nool tabanud ka 58-aastast Cruise'i ja 38-aastast Atwelli ning seda romantilises Itaalias, kus filmi võtted suuresti toimusid.

Uudis tuleb samal ajal kui meediasse on jõudnud teinegi Cruise'i uudis, mis on tõstatanud palju küsimusi seoses käitumisnormidega: staar (kes on ka filmi produtsent) võttis endale vabaduse võttemeeskonna peale häält tõsta, kui kaks tiimiliiget teineteisele koroonatingimustes liiga lähedal seisid, ähvardades vallandamisega. Vihapurskest lekkis meediasse ka salvestis. 

Võttel distantsi hoidmine ilmselt Cruise'ile endale ei kehti, nagu viimased uudised lubavad oletada.

Tom Cruise'i pole ühegi uue pruudiga nähtud juba pikemat aega alates tema lahutusest Katie Holmesist aastal 2012 (kui mõned enamasti kummutatud kõlakad välja arvata). Atwell oli suhtes ühe inglise näitlejaga, kellega aga tänavu teed laiali läksid.

Tom Cruise ja Hayley Atwell Roomas filmivõttel
Tom Cruise ja Hayley Atwell Roomas filmivõttel Foto: ALBERTO PIZZOLI/SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles