Moesaate «Project Runway» osalist Kovidit nimetatakse sotsiaalmeedias ühe tema kostüümi tõttu ennustajaks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Moelooja Kovid Kapoor on oma 2019. aasta kostüümiga saanud üleöö kuulsaks.
Moelooja Kovid Kapoor on oma 2019. aasta kostüümiga saanud üleöö kuulsaks. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

2019. aastal populaarses moesaates «Project Runway» osalenud võistleja nimega Kovid on ajanud oma kostüümidega sotsiaalmeedia kihama. 

Disainišõu 17. hooajal kujundas Kovid Kapoor ülikonna koos selle juurde sobiva näomaskiga, mille nimetas nüüd üks Twitteri kasutaja lausa ennustavaks teoks, vahendas Huffpost.

Klipid «Project Runway» 2019. aasta episoodist, kus Kovid esitles žüriile ülikonda koos maskiga on nii Twitteris kui ka TikTokis fännid elevile ajanud ja fännid otsivad sealt järjest erinevaid seoseid koroonaviiruse pandeemiaga.

Hooaja ühes väljakutses «pealaest jalatallani» paluti võistlejatel kujundada kostüüm, mis oleks terviklik ja kus oleks esindatud erinevad inimest katvad elemendid. 

Kovid Kapoori väljakutse tõlgendus, ülikond koos näomaskiga, tekitas veel toona pisut kõhedust, kuid on tänasel päeval täiesti tavaline. 

Nüüd on inmesed ka sotsiaalmeedias Kovid Kapoori kostüümist ja tema nimest, mis on samuti sarrnane COVID-19 rahvasuus leviva nimetusega, täiesti arust ära ja arvavad, et osaleja nägi tulevikku ette.

India kultuuris kasutatav nimi on Kovid tegelikult sanskriti sõna, mis tähendab intelligentset või luuletajat.

Lisaks nimetasid kaks saatejuhti Kapoori ruudulise maski riietust korduvalt «haigeks». 

Kovid Kapoori sõnul teeb talle selline tähelepanu nalja. «See oli vaid üks murdosa kõigest ja ometi on sellest saanud lahutamatu osa minu kui sisserändaja identiteedist Ameerikas,» rääkis Kovid Kapoor, kes kolis Indiast USAsse 2014. aastal.

Ta rääkis ka, et alates koroonaviiruse pandeemia algusest on mitmed inimesed tema poole pöördunud ja teda ennustajaks nimetanud, kellele valitsus sõnumi levitamise eest maksis. 

Kovid Kapoori ajavad muidugi sellised väited naerma. 

Kapoor kavatseb oma esimese kollektsiooniga tulla välja 2021. aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles