VAATAME JA VÕRDLEME ⟩ Noor näitleja valiti kehastama Pamela Andersoni – fännid kahtlevad, kas ta on ikka õige valik

Elu24
Copy
Foto: SCANPIX/Elu24 kollaaž

USA voogedastuskanal Hulu kavatseb ekraanile tuua 8-osalise draamasarja, mis räägib Pamela Andersoni suhtest endise abikaasa Tommy Lee'ga. Andersoni hakkab sarjas kehastama briti näitleja Lily James (31), ent fännid on kahtleval seisukohal.

«Downton Abbey» näitlejatar Lily James hakkab uues Hulu draamasarjas kehastama «Rannavalve» staari Pamela Andersoni (53). Lily ekraanipartneriks saab Sebastian Stan (38), kes on tuntud Marveli filmidest, nagu näiteks «Kapten Ameerika: Kõdusõda» ning «Tasujad: Lõppmäng».

Lily James 2018. aastal.
Lily James 2018. aastal. Foto: Scanpix/REUTERS

Draamasarjas keskendutakse Andersoni ja Mötley Crüe trummari Tommy Lee'i tormilisele suhtele. Lisaks on juba ka teada, et sarjas kajastatakse 1995. aastal aset leidnud seksvideo skandaali. Nimelt filmisid Anderson ja Tommy Lee mesinädalatel olles seksvideo, mis varastati ning avalikustati.

Hetkel on ka teada, et Seth Rogan peaks sarjas kehastama meest, kes seksvideo avalikkuse ette tõi. 

Kui uudis avalikuks tuli, et Lily James hakkab Andersoni mängima, ei läinud kaua aega enne, kui inimesed Twitteris oma arvamust avaldama hakkasid. «Kas see castingu-direktor on pime?» säutsuti Twitteris.

 «Kohutav valik,» lisas veel teinegi.

«Ta ei näe üldse tema moodi välja,» teatas kolmaski.

Pamela Anderson ja Tommy Lee 2005. aastal.
Pamela Anderson ja Tommy Lee 2005. aastal. Foto: Scanpix/mavrixphoto.com

Pamela Anderson oli aastatel 1995–1998 abielus muusik Tommy Leega. 2006. aastal abielus Pamela muusik Kid Rockiga, oma abielu lahutasid nad 2007. aastal.

2007. aastal abiellus ta pokkerimängija Rick Salomoniga, nende abielu lõppes 2008. aastal. 2014. aastal andsid nad oma suhtele uue võimaluse ning abiellusid uuesti, nende teine abielu lõppes 2015. aastal.

2020. aasta jaanuaris sõudis ta viiendat korda abieluranda filmiprodutsendi Jon Petersiga (75). Nende abielu kestis 12 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles