HUUMORINURK ⟩ Tartumaalase kuulutus ajab naerma ja võib-olla ka hirmu peale

Elu24
Copy
Traktorit on eriti humoorikalt reklaamitud.
Traktorit on eriti humoorikalt reklaamitud. Foto: Okidoki.ee

Traktorit äriv Tartumaa mees kuulutuses teravmeelse sõnakasutusega tagasi ei hoia.

Mitte igaüks ei suuda nii praktilisest asjast, nagu seda on väiketraktor, huumorit välja pigistada. Nõos nõukogude põllumasinat müüv Märt sai sellega aga hästi hakkama.

«Põhjagaasiga sõites tekib surmahirm,» hoiatab ta kohe alustuseks. See on aga asi, mida peale 1960. aastaid Ukrainas tehtud Vladimiretši T25st oodata võibki. «Masin on valmistatud siis kui vanaema veel noor oli,» täpsustab Märt omalt poolt.

«Kui tuled vihmase ilmaga proovisõidule, siis kindlalt kummikutes, kuna vett pritsib sõites salongi,» seletab ta lisaks. Mõistetav - Eesti «talv». «Mina proovisõidul ei osale!»

Masinal on aga ka häid külgi (lisaks prillikivi välimusele). «Taga ja ees üks uus rehv,» teatab omanik. Kui ei jõua tervet rehkendust, tee pool, nagu vanarahvas ütles.

«Pidurid,» lisab Märt veel. Ilmselt viitab ta sellele, et need eksisteerivad. Kogu selle luksusliku paketi eest küsib mees 3500 eurot. Vaata kuulutusest, mis Märt veel kirjutas: ehk leiad endale sobiliku tagaveolise, millega parklas külge ette lasta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles