Kestev aasta hakkab varsti lõppema ning on paras aeg rääkida rahast. Täpsemalt just nendest summadest, mis 2020. aastaks kuulsuste rahakotti potsatasid ja tänu millele said nad oma koha maailma kõige rohkem teenivate staaride edetabelis.

Aasta 2020 on olnud üsnagi keeruline ja see ei ole mõjutanud mitte ainult tavainimesi vaid ka staare. Kuigi 100 maailma enimteenivad kuulsust teenisid kokku 6,1 miljardit dollarit (enne makse ja muid tasusid), oli see võrreldes möödunud aastaga 200 miljonit dollarit vähem, vahendab Forbes. (Forbes koostab oma iga-aastast nimekirja võttes arvesse teenitud summad möödunud aasta juunist kestva aasta juunini – toim).

Viimati teenisid enimteenivad staarid eelneva aastaga võrreldes vähem neli aastat tagasi. Languse põhjus oli toona 2015. aasta poksimatš Floyd Mayweargeri ja Manny Pacquiao vahel, millega sportlased teenisid kahepeale kokku ligi pool miljardit dollarit. 2016. aastal ühelgi kuulsusel ega sportlasel nii hinnalist palgapäeva ei olnud ja sellest ka langus.

Kommentaarid (1)
Copy