«Zombie Angelina Jolie» saadeti kümneks aastaks vangi

Elu24
Copy
Iraani sotsiaalmeedia staar Sahar Tabar soovis näha välja nagu näitlejanna Angelina Jolie.
Iraani sotsiaalmeedia staar Sahar Tabar soovis näha välja nagu näitlejanna Angelina Jolie. Foto: twitter

Oma välimusega tervet maailma šokeerinud iraani naine peab kümme aastat vangis istuma. Naise kuriteoks oli sobimatu käitumine sotsiaalmeedias. 

Iraanlanna Sahar Tabar sai paar aastat tagasi kuulsaks sellega, et lasi iluoperatsioonidega end Angelina Jolie sarnaseks muuta. Lõpptulemus oli aga hirmutav ning tema välimus meenutas pigem koletist või zombiet. Hiljem tuli siiski välja, et Sahar luiskas - tema «uus look» oli saavutatud fototöötluse abil. «Ma tegin seda enda lõbustamiseks» ütles ta toona.

Lõbu aga kaua ei kestnud ning hiljuti mõisteti Sahar kohtus süüdi noorte õhutamises ebasobivale käitumisele ja islami suhtes lugupidamatuse välja näitamises. Nende kuritegude eest peab ta kümme aastat vangis veetma, vahendab The Guardian

Naist süüdistati veel muuhulgas sissetuleku teenimises ebasobival viisil ja vägivallale õhutamises, kuid nendes kahes kuriteos teda süüdi ei mõistetud. 

Enne kohtuotsust üritas Sahar saada kontakti ka Angelina Joliega. «Me peame koos vastu astuma soolisele diskrimineerimisele» kutsus ta Hollywoodi näitlejannat üles enda kaitseks välja astuma. Kahjuks Sahari iidol talle aga appi ei tõtanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles