VIDEO Inglismaa jalgpallitäht oli purjus ning rammis parklas autosid ja jäigi lubadest ilma

Elu24
Copy
Inglismaa jalgpallstaar Jack Grealish jäi kohtuotsusega autojuhilubadest ilma.
Inglismaa jalgpallstaar Jack Grealish jäi kohtuotsusega autojuhilubadest ilma. Foto: Elu24 kollaaž

Teisipäeval  otsustas Birminghami magistraadikohus Inglismaa jalgpallikoondislaselt Jack Grealishilt sagedase auto hooletu juhtimise eest load ära võtta.

Birminghami Aston Villa 25-aastane kapten sõitis oma Range Roveriga Covid-19 piirangute ajal 18. oktoobril vastu parkivaid autosid. Kõigepealt rammis ta Citreoni väikebussi, sõitis siis paarsada meetrit edasi ja lõhkus tagurdades kellegi Mercedes AMG.

Seejärel jättis oma 80 000 naelsterlingit maksva auto suvaliselt kõnniteele ja kõmpis minema. 

Enne seda kihutas mees aga kiirteel M42 lubatust tunduvalt suurema kiirusega ningauto vänderdas silmnähtavalt. Selle rikkumise salvestas märgistamata politsei.

Pärast kinni pidamist ei saanud jalgpalliäss sõnagi suust, sest keel oli pehme. Politsei andmetel lõhnas jalgpallurihärra tugevalt alkoholi järgi.

Vaata politsei salvestust siit:

Jalgpalliässal olid varem juba oskamatu autojuhtumise eest süüdistused all. 29. märtsil parkis ta oma autot nii õnnetult, et rammis samuti kaht masinat. Ka siis oli ta tunnistajate hinnangul jokkis.  

Jack Grealish 15.detsembril väljumas Birmhinghami Magistraadikohtust.
Jack Grealish 15.detsembril väljumas Birmhinghami Magistraadikohtust. Foto: Tristan Potter / SWNS/Tristan Potter / SWNS

Birminghami kohus võttis arvesse, et Grealishil oli varasemalt juba kuus rikkumist seoses kiiruse ületamisega all ning jättis Inglismaa vutitähe üheksaks kuuks autojuhtimisõigusest ilma. Lisaks pidi mees trahvi tasuma üle 82 000 naelsterlingi ehk piust üle 90 000 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles