Mida vastas lauljatar Renate elukaaslasele Siim Pohlakule, kes teda riigikogu kõnepuldis kosis? (2)

Copy
Laulja Renate Saluste.
Laulja Renate Saluste. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Siim Pohlak (35) tegi eile oma laste emale ja elukaaslasele Renate Salustele (26) abieluettepaneku. Saluste andis jah-sõna.

Esmaspäeval, 14. detsembril toimus riigikogus abielureferendumi eelnõu esimene lugemine. Kõnepulti astunud EKRE fraktsiooni liige Siim Pohlak sai aga hakkama korraliku üllatusega, kui tegi oma laste emale ja elukaaslasele Renate Salustele abieluettepaneku. 

«Eile läks nii, et küsimus sai küsitud laiema avalikkuse ees. Vastus oli tema poolt jah,» kinnitas Siim Pohlak Elu24-le rõõmsat uudist.

Kuna Pohlaku sõnul soovib paar oma eraelu mitte meedias elada, siis ei soostunud ta ka rohkem teemat avama. 

Siim Pohlak tegi 14. detsembril abielureferendumi eelnõu esimesel lugeminel riigikogus kõnepuldis ka abieluettepaneku oma elukaaslasele.
Siim Pohlak tegi 14. detsembril abielureferendumi eelnõu esimesel lugeminel riigikogus kõnepuldis ka abieluettepaneku oma elukaaslasele. Foto: Madis Veltman

Poliitik Siim Pohlaku ja laulja Renate Saluste peres kasvab kaks tütart: 4-aastane Sandra ja 2-aastane Saara. Tänavu oktoobri lõpus sündis perre ka poeg, kes sai nimeks Roland.

Andekas laulja ja laulukirjutaja Renate Saluste on paljudele kindlasti tuttav Eesti Laulu lavalt, kus ta näiteks tänavu looga «Videomäng» osales. Suvel andis Renate välja ka uue albumi «Millennium». 

Tema tuntumad laulud on «Stiihia», «Suveõhtud», «Vajan sind», «Ping-pong», «Tsunami», «Põlen seest», «Tantsib tüdruk» ja «See maa».

Renate peab ka blogi, millega saab lähemalt tutvuda siit

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles