«Võsareporter» harutas segast saapasaagat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Esmaspäevases «Võsareporteris» püüdis Peeter Võsa lahendada keerulist saapasaagat.

Valde oli sunnitud lumel susse sahistama, kuna uued saapad pidasid vastu ainult kolm päeva. Mees arvas, et tegemist on nahksaabastega, kuid pärast selgus, et tegemist oli kunstnahaga. Jalavarjude garantii oli kuus kuud, kuid raha ta tagasi ei saanud, sest ostutšeki viskas ta ahju ja maksis sularahas.

Võsa läks koos Valdega kauplusse uurima, miks uued saapad pärast kuue kilomeetri kõndimist lagunesid.

Poemüüja Marika selgitas, et saapad on kunstnahast, nii et metsatöödele nendega tõesti minna ei kannata. Ta küsinud härralt ostutšekki, mille peale too lubas müüja maha lasta ja kaubamajale pommi alla panna.

«Ma ei eita, et saabas on nõrk, aga palun esitage mulle ostutšekk ja ma maksan kohe välja,» kinnitas Marika.

Sõimlemist oli juba küllalt ette tulnud, sest härra Valde oli müüjaprouade juures käinud kolm-neli korda ja ikka ilma ostutšekita, kuid kaasas kuhjaga väga koledaid sõnu.

Müüja lubas käimiskõlbmatud saapad müügilt maha võtta.

«Loodame, et pood neid saapaid taas müüki ei pane. Tegelikult oleks leidunud ka kadunud ostutšeki puhul lahendus, kui Valde nii lühikese süütenööriga poleks olnud,» nentis Võsa lõpetuseks.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles