UUS MR. BEAN? Rowan Atkinson hakkab oma uhiuues Netflixi sarjas tüütu putukaga sõdima

Spekter
Copy
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson Foto: SCANPIX

Netflix avalikustas oma Ühendkuningriikide tulevased produktsioonid, millesse investeerib tervelt miljard dollarit, vahendab Variety. Täiesti uue originaalseriaali saab ka Mr. Beani looja Rowan Atkinson.

65-aastane Atkinson, kes on vaieldamatult brittide füüsilise komöödia kuningas, kutsub ellu täiesti uue tegelaskuju, kes sarnaselt Mr. Beanile tundub olevat pigem tegutsev kui kõnelev. Kirjelduse kohaselt on tegemist mässumeelse komöödiaga, milles mees (Atkinson) peab valvama luksuslikku mõisa, aga satub sõjajalale teda kimbutava mesilasega. Üritades tüütule putukale tuult alla teha külvab mees aga mõisas kaost ja hävingut. 

​Tegemist on lühivormiga: kokku valmib 10 kümneminutilist episoodi.

Atkinsoni partneriks on sarja loomisel «Johnny Englishi» ja «Kuidas taltsutada lohet» lugude autor ja stsenarist Will Davies koos «Johnny Englishi» produtsendi Chris Clarkiga.

Mis puudutab armastatud Härra Uba, siis kuigi Rowan Atkinson rääkis aastaid, et ei kavatse tegelaskuju uuesti ellu äratada, siis tegi ta seda siiski üle-eelmisel aastal videosarjas «Handy Bean», milles kuulus komöödiakarakter põhimõtteliselt juutuuberiks hakkas. Seda siis Mr. Beani ametlikul YouTube'i kanalil, kus on üleval ka täispikad animasarja osad ning erinevad temaatilised klipid Mr. Beani sarjast.

Rowan Atkinsoni näeb meie telekanaleil juba jõululaupäeval, kui järjest jõuavad eetrisse tema kolm kuulsat filmi: kell 13.10 «Johnny English: taassünd», kell 15.05 «Mr. Beani puhkus» ja kell 17 «Bean – Täitsa lõpp film».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles