Grupivägistamises süüdi mõistetud Brasiilia vutistaar: naeran, sest mul on sellest ükskõik

Elu24
Copy
Brasiilia tippjalgpallur Robinho.
Brasiilia tippjalgpallur Robinho. Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Brasiillasest jalgpallivõlur Robinho on 2013. aastal Itaalias toimunud grupivägistamises süüdi mõistetud ja peaks kandma 9-aastast vanglakaristust. Kohtuotsus tehti juba 2017. aastal.

Robinhole ja veel 5 mehele määratud süüdimõistev otsus langetati kolm aastat tagasi Milanos. 36-aastane vutistaar vaidlustas kohtuotsuse, ent nüüd jättis Milano apellatsioonikohus määratud karistuse jõusse.

Robinho, kodunikunimega Robson De Souza, kuulus 2013. aastal AC Milani meeskonna koosseisu ja 22. jaanuaril samal aastal pidutses kaaslastega ühes Milano ööklubis. Klubis tutvusid nad oma 23. sünnipäeva tähistanud Albaania näitsikuga ning jootsid ta purju. Robinho läks sõpradega riietusruumi, kus jalgpallitäht koos peokaaslase Falcoga tütarlast kordamööda ära kasutasid. Teised mehed lihtsalt vaatasid pealt.  

Ka Falcole määrati 9-aastane vanglakaristus, ehkki süüdistaja nõudis vägistajatele 10-aastast vangistust. Kohtuotsuse kohaselt pidid Robinho ja Falco albaanlannale maksma ka 60 000 eurot kompensatsiooni. Ülejäänud nelja mehe puhul on kohtuprotsess peatatud.

Robinhol on 90 päeva aega, et kohtuotsus uuesti vaidlustada. Tänase päevani väidab mees, et on süütu. 

Brasiillane pole trellide taga veetnud päevagi. Itaalia õigussüsteem näeb ette, et kohtuotsust ei pöörata täitmisele enne, kui kõik vaidlustamisprotsesside etapid on läbi käidud.

Üks Brasiilia väljaanne on avaldanud ka Robinho telefonivestluse, mis salvestati pärast seda, kui vägistamisjuhtum oli päevavalgele tulnud. Salvestusest kuuldub, et Robinho suhtub asja südemerahuga.

«Naeran, sest mul on savi. See naine oli tõesti maani täis. Ta isegi ei tea, mis juhtus,» rääkis Robinho telefonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles