KANNAPÖÖRE Miley Cyruse endine poiss-sõber pürgib olümpiamängudele!

Elu24
Copy
Popstaarist Cody Simpsonist on saamas ujuja.
Popstaarist Cody Simpsonist on saamas ujuja. Foto: Instagram

Austraalia ujumiskoondise peatreener Rohan Taylor tervitas uudiseid sellest, et popstaar Cody Simpson on pürgimas olümpiamängudele.

Simpson, kes on Justin Bieberi hea kamu ja popikooni Miley Cyruse endine poiss-sõber, postitas Instagramikontol uue «isikliku verstaposti». Simpson kirjutas, et ujus 100 meetrit liblikat nii kõva ajaga, kui 54,7 sekundit, samal ajal kui Austraalia olümpiavalikvõistluste norm on 56,87 sekundit. 

23-aastane Simpson oli poisipõlves paljulubav ujuja, enne kui alustas rahvusvahelist muusikukarjääri. Viimased kaks aastat on mees taas basseinikilomeetreid mõõtnud ning viimased pool aastat teinud seda endise USA olümpiaujuja Brett Hawke`i juhendamisel.

Uudis supertulemusest oli paljudele suureks üllatuseks, sest Simpson on rohkem teada-tuntud, kui noorte neidude südametemurdja.

Cody Simpson (vasakul) ja Justin Bieber 2014. aasta suvel. 
Cody Simpson (vasakul) ja Justin Bieber 2014. aasta suvel. Foto: Mike Windle/AFP/Scanpix

Naga tema hea sõber Biebergi, alustas Simpson lauljakarjääri pärast seda, kui publitseeris oma loomingut Youtube`is ning pälvis kiiresti fännide poolehoiu. Kümme aastat mööda maailma tuuritamist tähendasid seda, et Simpsonist sai sotsiaalmeedias 11 miljoni jälgijaga Austraalia üks kõige populaarsemaid inimesi.

Austraalia valikvõistlused ujumises toimuvad 2021. aasta juunis, Tokyo mängude algus on planeeritud juulikuusse. Arvestades Simpsoni popikooni staatust Austraalias võib arvata, et tulevasi Austraalia olümpiavalikvõistlusi jälgib varasemast tunduvalt rohkem inimesi.

See, kas Simpson olümpiale jõuab, on iseasi, sest 100 meetri aeg 54,7 sekundit oleks liblikujumises eelmisel aastal Austraalia meistrivõistlustel andnud 12. koha.

Simpson ise kirjeldas ujumiskarjääri, kui katkestatud teekonda. 

«Olin 13, kui mu sportlaskarjäär katkes. Elu ulatas võimaluse teha karjääri muusikuna ja ma ei saanud sellest keelduda,» sõnas Simpson. 

«Muusikuna on olnud võimalus kogeda midagi enneolematut ja olen selle eest tänulik. Kuid nüüd, peaaegu täpselt 10 aastat hiljem, ma proovin jälle seda, mille järele olen sisimas igatsenud. Ainult viis kuud süvendatud treeninguid vahva juhendaja Brett Hawke`i käe all ja juba kvalifitseerun Austraalia valikvõistlustele!»

Cody Simpson.
Cody Simpson. Foto: Instagram

«Tahan teada, palju on ühe mehel võimalik ühe eluea jooksul ränga tööga saavutada,» rääkis Simpson The Sidney Morning Heraldile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles