VIDEO Vabavõitlustäht kannatas kaheksa sekundit põrguvalu

Elu24
Copy
Nädalavahetus Las Vegases: UFC 256 Tony Ferguson vs Charles Oliveira.
Nädalavahetus Las Vegases: UFC 256 Tony Ferguson vs Charles Oliveira. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Nädalavahetusel toimunud UFC 256 pakkus vabavõitluse absoluutsesse tippu kuuluvate meeste vahelisi vapustavaid lahinguid.

Las Vegases peetud üritusel kohtusid teiste seas kergekaallased Tony Ferguson ja Charles Oliveira. Oma kaalukategooria üks kõvemaid nimesid, 36-aastane Ferguson polnud puuris madistanud juba mitmeid kuid, väikese tagasituleku matšis jäi ta aga Oliveira rongi alla.

Brasiillane Oliveira näitas, miks ta on oma kaalu üks kardetumaid vastaseid. Oliveira domineeris kohtumise kulgu algusest peale ja sai lõpuks punktivõidu.  

Juba esimese raundi lõpus näis, et matš on kohe-kohe läbi. Oliveiral õnnestus Ferguson matile saada ning talle korralik valuvõte «käelukk» peale tõmmata. 

Raundi lõpuni oli kaheksa sekundit, kuid Ferguson otsustas mitte alla anda ja vastu matti või vastast patsutada. Ta lihtsalt kannatas, kuigi Oliveira tõmbas «luku» üha rohkem pingule, Fergusoni käsi oli juba vägagi ebaloomulikus asendis. Kuid kaheksa sekundit sai täis ja Ferguson tõusis püsti, nagu poleks midagi juhtunud. Vaatamata sellele tuli tal lõpuks kaotus vastu võtta.

Vaata kohtumist siit:

31-aastasel Oliveiral on käsil kaheksamatšine kaotuseta seeria.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles