VAATA TASUTA 4 head filmi, mida sel nädalavahetusel VeebiTVs vaadata

Spekter
Copy
«Ma armastan sind, Phillip Morris»
«Ma armastan sind, Phillip Morris» Foto: Filmikaader

Kas teadsid, et VeebiTVs saab tasuta filme vaadata? Siin on 3 romantilist heatujufilmi ning «John Wicki» saaga esimene pääsuke, mida sel nädalavahetusel vaadata.

«John Wick»

Nähtav kuni: 14. detsember

John Wick (Keanu Reeves) on endine palgamõrvar. Kurjategijate jõuk peksab Johni vaeseomaks, röövib ta muskelauto Boss Mustangi ja tapab ta varalahkunud abikaasale kuulunud koerakutsika. Sellest hetkest saab John Wickist maailma kõige ohtlikum mees, kellelt on kõik võetud ja kellel pole enam midagi kaotada.

«Armastus ja teised õnnetused»

Nähtav kuni: 15. detsember

Romantiline komöödia. Emily Jackson (Brittany Murphy) elab kiiret elu – tal on alati toimetamist, ta suu ei seisa kunagi kinni ja talle meeldib kosjamoori mängida. Kui Emiliy Vogue'i kontorisse saabub kena uus fotograafi abiline Paolo, saab Emily geist korterikaaslane Peter järjekordseks ohvriks. Emily on veendunud, et need kaks meest kuuluvad kokku. Oma toimetustes jääb tal kahe silma vahele noormees, kes hoopis talle armastust pakkuda püüab.

«Berliin, ma armastan sind»

Nähtav kuni: 12. detsember

Romantilise draama. Armastuslinnade viies film koondab kümme erinevat romantilist armastustlugu Saksamaa pealinnas Berliinis. Sõnum on lihtne: ükskõik kuhu sa lähed, ükskõik mida sa teed, armastus leiab su ikkagi üles. Iga lugu on erineva režissööri taies ja üles astuvad head näitlejad.

«Ma armastan sind, Phillip Morris»

Nähtav kuni: 26. detsember

Komöödia politseinik Stevenist (Jim Carrey), kes on õnnelikult abielus. Ootamatu autoõnnetus sunnib meest oma elu dramaatiliselt ümber hindama. Steven mõistab, et on gei, ning otsustab elada täiel rinnal! Steveni uus ning ekstravagantne elustiil toob kaasa palju pahandusi, ühtlasi vangistuse riiklikus parandusasutuses, kus ta kohtub tundliku ja mahekeelse Phillip Morrisega (Ewan McGregor). Püüdes iga hinna eest Phillipit vanglast vabastada ning unistades ühisest tulevikust, viib Steven edukalt läbi ühe kelmuse teise järel.

Vaata, mis filme VeebiTV veel pakub siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles