PILDID ⟩ Õnnelik mees: meigikunstniku tööks on naiste alasti kehade värvimine

Elu24
Copy

Meigikunstnik Fernello Nelson tegeleb lisaks erialale ka kehamaalingutega. Teisisõnu maalib mees alasti modellide kehadele erinevaid kujundeid, rõivad ja disaine, ning kasutab naiste kumeruste katmiseks värvi ja vahel ka kristalle. Vapustavaid kehamaalinguid jagab Nelson Instagramis ja küsib selle eest raha.

Ameerikas tegutsev Fernello Nelson (alumisel pildil koos oma modellidega) on sotsiaalmeedia sõnul kehamaalingutega tegelenud juba viimased kümme aastat. Ta osales ka tuntud Netflixi tõsielusaates «Skin wars». Tal on Instagramis juba üle 213 000 fänni ning seda tänu 434 postitusele, mida ta oma töödest on jaganud.

Kontol rõhutab Nelson, et tööde eest küsib ta alati raha, kuid kodulehel pole hinnakirja välja toodud. Väidetavalt sõltub kõik tööst ning enne pildistamist peab poole summast Nelsonile ette maksma. 

Hiljuti postitas Nelson jõuluteemalised fotod, kus seksikaks päkapikuks värvitud modellid poseerisid kose ees. «Jõulud paradiisis,» kirjeldas Nelson oma kõige värskemat pildiseeriat. 

Nelson on juba pikemat aega sotsiaalmeedias jaganud ohtralt pilte kehamaalingutest, milleks mees kasutab vaid naisi. Osad maalingud on nö katvamad kui teised, kuid on ilmselge, et kümne aastaga on mees omandanud suurepärased oskused.

Lisaks sellele pakub boonusena mees kehamaalingutega seotud sisu ka OnlyFansis, kus kontot tellivad fännid näevad kogu protsessi vaid kümne dollari eest kuus. 

Vaatamegi lähemalt, milliseid vapustavaid kehamaalinguid on Nelson teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles