Järjekordne tagasilöök: tööhoos Ellen DeGeneres nakatus koroonasse

Elu24
Copy
Saatejuht Ellen DeGeneres (paremal)  koos abikaasa Portia de Rossiga.
Saatejuht Ellen DeGeneres (paremal) koos abikaasa Portia de Rossiga. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

USA saatejuht Ellen DeGeneresi (62) jaoks pole kestev aasta olnud kerge. Suvel tungisid tema koju vargad, siis sattus tema jutusaade skandaali, millest pole naine siiani välja rabelenud, ja nüüd on DeGeneres nakatunud koroonaviirusesse.

Saatejuht Ellen DeGeneres andis ühismeedia vahendusel teada, et tal on koroonaviirus, kuid tunneb ennast hästi.

«The Ellen DeGeneres show» saatejuht kinnitas, et järgib vastavaid juhiseid ja on kõigile, kellega ta on kokkupuutunud, sellest juba teada andnud.

«Tundub, et pean tegema tööst pausi. Näeme pärast pühi. Püsige terved ja turvalised,» kirjutas DeGeneres oma postituses.

TMZ vahendab, et möödunud nädalal oli DeGeneres telesaatele mõeldud stuudios ja tema külalisteks olid näiteks Justin Bieber, Bryan Cranston, Diane Keaton, Alison Brie ja Lil Nas X

Näitleja Bryan Cranston Ellen DeGeneresi jutusaates. Näitlejanna Julia Louis-Dreyfus liitus nendega videosilla vahendusel. Kuigi DeGeneres intervjueeris saatekülalisi ka videosilla vahendusel, olid mitmed staarid ka stuudios kohal.
Näitleja Bryan Cranston Ellen DeGeneresi jutusaates. Näitlejanna Julia Louis-Dreyfus liitus nendega videosilla vahendusel. Kuigi DeGeneres intervjueeris saatekülalisi ka videosilla vahendusel, olid mitmed staarid ka stuudios kohal. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Kestev aasta on saatejuhile olnud üpris raske. Juulis murti sisse tema ja abikaasa Portia de Rossi villasse. Umbes samal ajal ilmusid meediasse mitmete endiste «The Ellen DeGeneres show» töötajate süüdistused, kes nimetasid DeGeneresi jutusaate töökeskkonda mürgiseks. Esile toodi ka üks seksuaalse ahistamise juhtum.

Pärast paari kuu pikkust pausi on DeGeneresi jutusaade olnud alates septembrist eetris igal argipäeval, kuid skandaali mõju on olnud pikaajaline. Alles päev tagasi avaldasid praegused jutusaate töötajad, et nad on pärast suvel puhkenud skandaali kaotanud sponsoreid ja saate reitingud on langenud, vahendab Buzzfeed. Lisaks on töötajatel olnud raskusi staaride ehk saatekülaliste leidmisega, kes oleks nõus DeGeneresi stuudiosse minema. 

Vaatamata kriitikale võitis DeGeneresi saade novembris People Choice Awardsil parima päevase jutusaate tiitli, vahendab USA Today.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles