PILTUUDIS ⟩ Telenägu Heelia Sillamaa näitas esimest korda elukaaslast

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa
Heelia Sillamaa Foto: Emma Karlson

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa postitas Instagrami toreda perepildi, mille juurest ei puudunud ka telenäole omane huumor.

Heelia postitas Instagrami-lugudesse kaks pilti. «Meie kuusega, mille tuled ei põle,» kirjutas ta ühe pildi juurde. «Meie kuusega, mille tuled põlevad. Täname meie kuuse seiklusele kaasa elamast!» kirjutas ta teise foto juurde. 

Kuvatõmmis Heelia Sillama Instagrami-lugudest.
Kuvatõmmis Heelia Sillama Instagrami-lugudest. Foto: Instagram.com/heeliasillamaa

Heelia avaldas suvel, et ootavad elukaaslasega esimest last.  Novembri keskel kinnitas teleajakirjanik Elu24-le, et nende pisipoeg Paul nägi ilmavalgust reedel, 13. novembril.

«Meie pisipoeg sündis 13.11, mis tõestab, et 13 ja reede saab olla ka üks ütlemata ilus ja õnnelik päev. Sünnitus oli täpselt nii raske nagu kõik naised läbi aegade rääkinud on, aga just nii samuti on hetk, millal sa oma lapse kätte saad, elu kõige ilusam ja erilisem hetk,» kirjeldas Heelia toona. 

Ta tunnistas ka, et suurest rõõmust tulid pisarad silma ja endiselt ei suuda ta oma väikselt imelt sekundikski silmi ära pöörata.

Enne poja sündi kolis Heelia Tallinnast Viljandisse. «Kuna mu elukaaslane elab Viljandis, leidsime üheskoos, et koos lapsega on rahulikum ja mugavam elada seal.»

Hiljuti alustas ta ka omanimelise blogiga Heelia, kus ta lubab kirjutada ka oma emarollist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles