ESMAESITUS ⟩ Skandaalne Triin Lellep kirjutas oma elust jõululaulu

Elu24
Copy
Triin Lellep esitles oma esimest jõululaulu.
Triin Lellep esitles oma esimest jõululaulu. Foto: Promofoto

Hiljuti skandaalselt tele-eetrist eemaldatud Triin Lellep sukeldus tagasi muusikamaailma ning jagas kuulajatega oma esimest jõululaulu. Loo esmaesituseks ulatas Triinule abikäe Elu24!

Pärast seitset aastat Pariisis tänavu Eestisse naasnud Triin Lellep on saanud valmis oma esimese jõululaulu, milles jagab seda nostalgilist tunnet, mis on alati pugenud hinge, kui ta on kodumaalt eemal viibides mõelnud Eestimaa kaunitele lumistele jõuludele.

Lellep ütles Elu24-le, et ballaadi sugemetega «Jõulud Pariisis» kajastab oma kerge ja helge helipildiga väga täpselt elurõõmu, mida ta on alati tahtnud lauljana oma kuulajatega jagada.

Pariisi-teemalise jõululaulu loomisel ammutas Lellep enda sõnul inspiratsiooni oma kuu aega tagasi ilmunud raamatust «Minu Pariis», kus ta vaatab ausalt ja ilustamata tagasi sellele ajale, mille ta veetis maailma romantikapealinnas. Lähiminevikku meenutades ja raamatut kirjutades valdasid teda erisugused tunded, millest hingeliigutavamaid väljendabki ta nüüd kolme ja poole minuti pikkuses laulus «Jõulud Pariisis».

«Laul tugineb päriselust pärit näidetele ja juhtumitele. See on tegelikult laul minu enda elust,» ütles Lellep (34).

Eelmisel nädalavahetusel filmis Lellep koos operaator Viktor Koškiniga ja Raido Saarega ka põhiosa värske laulu videost, millele ta lisas alanud nädala algul mõned enda ülesvõetud kaadrid jõulumeeleolus Pariisist.

Vaata videot esimesena:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles