ÜLEVAADE ⟩ Kuulsad emmed, kes jätkuvalt sotsmeedias paljast ihu näitavad

Elu24
Copy
Heidi Klum 2007. aastal.
Heidi Klum 2007. aastal. Foto: Scanpix/Sipa

Supermodell Heidi Klum (47) avaldas tasahilju, et tema lapsed heidavad talle liiga paljastavaid instapilte ette. Sedapuhku toome teieni ülevaate ka teistest «kuulsatest emmedest», kes Klumiga samas paadis on.

Klum andis hiljuti intervjuu väljaandele People. «Ma olen Saksamaalt pärit ja teate, ma ei kanna alati just väga palju riideid, seega mõnikord nad annavad mulle sellest märku ja ütlevad: «Ema, päriselt ka?». Aga mina olen nagu: «Jah, päriselt ka. Selline ma juba olen. Mina ajan asju enda moodi, sina aja neid omamoodi.»

Ent Heidi Klumi lapsed pole siiski ainsad, kel selline «kuulus emme» on, kirjutab The Sun. Nimelt võib sellest nimekirjast leida veel ka Amanda Holdeni, Louise Redknappi, Kim Kardashian Westi, Kourtney Kardashiani, Lizzie Cundy ning Gwyneth Paltrowi.

Elu24 kirjutas septembris, kuidas 48. sünnipäeva tähistanud Gwyneth Paltrow postitas Instagrami foto, millel poseerib eevaülikonnas. Kuigi instapilt teenis rohkelt kommentaare, kirjutas ühe kõige naljakama kommentaari näitleja 16-aastane tütar Apple, kes jättis pildi alla vaid ühe sõna: «EMA». 

;

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles